- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Nie było jeszcze dopalaczy w obrocie ( uprzedzam jakieś żaluzje )
Coś tam się zaczeło dziać.ale jak w momencie przypierdoliłem łbem w szafkę, to się obudziłem nad ranem.
Rano nie wiedziałem co się dzieje ze mną. Kac morderca był.
Dziwnie to na mnie podziałałało. Okazało się że straciłem przytomność i mnie położyli.
Potem się wyćwiczyłem. Dziwna sprawa. Nie miałem rozjebanego układu więc całkiem możliwe że poszedłęm spać. Teraz by to było niemożliwe.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Na jedno trzeba uwazac.Jak juz przepijemy amfetamine to mozna niezle na odpierdalac.
Moj kumpel zrobil sie agresywny, belkotal, ledwo do domu go odprowadzilismy.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Z drugiej strony, kiedy byłam kompletnie pijana i było odwrotnie: alko - amph, o jezu, przecież wtedy nasza Biała Królowa ratowała moją dupę, bo od razu jakby kubeł zimnej wody i wiesz, co się dzieje, nie zgonujesz, masz kurwa nawet siłę dojść do domu, mimo, że ten jest trzy kilometry dalej.
Zajebista sprawa/
Ogólnie jak się pije i wciąga to wydaje się być trzeźwym ale alko tak jakby przyćmiewa mózg.
No i np. na drugi dzień mniej pamiętasz w moim odczuciu.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.