Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 623 / 22 / 0
Jak dla mnie to działania się różnią bo ten hexen na początku co był to strasznie zniecxulał ,podnosił libido i była duża chec do dzialania a teraz to niby jest ale takie srednie albo nijakie
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 4967 / 871 / 0
Ja tam badałem prawilny HEX-EN , SIN robił badania mojego dostawcy także nie ma wątpliwości. Jak wasz V robi mixy NEPa i alf i goli jako HEX-EN to polecam się rozejrzeć za bardziej rzetelnym dostawcą.

[mention]Stteetart[/mention]
Ok , wetrę w dziąsła jakieś 10mg ale testy dopiero za 3 tygodnie przewiduję pierw się zabiorę za NEPa w środę.
  • 1628 / 197 / 0
Zapomniałem dodać, że tolerancja na znieczulające efekty rośnie jeszcze szybciej niż na sam hexen. %-D

Więc miałem na myśli sytuację, w której wali się rajke 50mg po 2-3 tygodniach przerwy i wtedy znieczulenie jest tak silne i trwa tak długo jak opisałem. Czyli 30-45min.
  • 18 / 7 / 0
napisze co testowałem
podanie p.r działa ale długo się ładuje nie czuć wjazdu prawie działa dłużej niż sniff tak do 5-6 godzin licząc stymulacje
pod napleta też działa nawet przy ogromnych dawkach w ciągu troszke rozpuszczone w wodzie i wlane do kondona zadziałało jak trzeba
no i musze wspomnieć że przy tym wszystkim po 1 dniu walenie ukruszył mi się ząb pewnie wszystko przez suchość w ustach
  • 15 / 1 / 0
Mam dwa pytania o to one:
1) Czy podanie oralne hexenu powoduje że faza jest dłuższa?
2) Czy branie metocardu na zbicie walenia serducha w rozsądnych dawkach wraz z hexenem nie zbije fazy hexenowej?
  • 1879 / 200 / 0
A jak się odniesiecie do igiełkowych sortów i ich prawilności? ;)
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 2428 / 90 / 0
artur019 pierdolisz glupoty z tym ze goniom mixy nepa z alfami jako hexen... znam dokładnie smak dymu waporyzowanych prawie wszystkich aktualnie dostepnych ketonow i uwierz mi ze nie ma lepszej metody do zidentyfikowania co to za keton niz vapo... tak jak Baltazargombka kiedys pisal wystarczy wrzucic troche prochu do zarowy i zwapowac i momentalnie wiadomo cóż to za keton i w dodatku waporyzujac mozna stwierdzic czy jest dojebany proch czy nie... takze pierdolisz głupoty.... a co do znieczulania to chuja prawda tez z tom tolerkom kwestia sortu sa takie co fchuj znieczulaja i sa tez takie co tyko letko ale w smaku dym maja prawilny wiec kwestie mixow czy dojebki bym tu wykluczyl, nie mowie ofc o wsszystkich sortach bo ostatnimi czasy ciezko o dobre sorty hexenu w igielkach... pewno te roznice to wynikaja z metod syntezy czy pol produktow ale chuja sie na chemii znam takze wieta %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5229 / 931 / 0
hexen to cos takiego. okolo 30 minut dopaminowego rushu potem chec na dorzutke i mega schizy. Jezeli bawiles sie ostatnio w cmki, to odpusc hexa bo tylko Cie pokara.
Zalezy tez od sortu. Teraz zamowilem ponoc moncno dopaminowy sort w iglach. Igly sa dobre.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 9496 / 1866 / 2
Wieczorem rozdam nagrody.
Do dyskusji o sortach sluzy dzial sprzedawcy+.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1893 / 182 / 0
a chuja tam prawda z tym smakiem, te wszystkie sorty hexena miały ident posmak, taki ciężki plastik i dało radę się palić
nie to co np. 4f-php. Jak ściągnąłem bucha z bulby to praiwe się porzygałem...
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.