Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 623 / 22 / 0
Jak dla mnie to działania się różnią bo ten hexen na początku co był to strasznie zniecxulał ,podnosił libido i była duża chec do dzialania a teraz to niby jest ale takie srednie albo nijakie
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 4964 / 870 / 0
Ja tam badałem prawilny HEX-EN , SIN robił badania mojego dostawcy także nie ma wątpliwości. Jak wasz V robi mixy NEPa i alf i goli jako HEX-EN to polecam się rozejrzeć za bardziej rzetelnym dostawcą.

[mention]Stteetart[/mention]
Ok , wetrę w dziąsła jakieś 10mg ale testy dopiero za 3 tygodnie przewiduję pierw się zabiorę za NEPa w środę.
  • 1628 / 197 / 0
Zapomniałem dodać, że tolerancja na znieczulające efekty rośnie jeszcze szybciej niż na sam hexen. %-D

Więc miałem na myśli sytuację, w której wali się rajke 50mg po 2-3 tygodniach przerwy i wtedy znieczulenie jest tak silne i trwa tak długo jak opisałem. Czyli 30-45min.
  • 18 / 7 / 0
napisze co testowałem
podanie p.r działa ale długo się ładuje nie czuć wjazdu prawie działa dłużej niż sniff tak do 5-6 godzin licząc stymulacje
pod napleta też działa nawet przy ogromnych dawkach w ciągu troszke rozpuszczone w wodzie i wlane do kondona zadziałało jak trzeba
no i musze wspomnieć że przy tym wszystkim po 1 dniu walenie ukruszył mi się ząb pewnie wszystko przez suchość w ustach
  • 15 / 1 / 0
Mam dwa pytania o to one:
1) Czy podanie oralne hexenu powoduje że faza jest dłuższa?
2) Czy branie metocardu na zbicie walenia serducha w rozsądnych dawkach wraz z hexenem nie zbije fazy hexenowej?
  • 1879 / 199 / 0
A jak się odniesiecie do igiełkowych sortów i ich prawilności? ;)
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 2428 / 90 / 0
artur019 pierdolisz glupoty z tym ze goniom mixy nepa z alfami jako hexen... znam dokładnie smak dymu waporyzowanych prawie wszystkich aktualnie dostepnych ketonow i uwierz mi ze nie ma lepszej metody do zidentyfikowania co to za keton niz vapo... tak jak Baltazargombka kiedys pisal wystarczy wrzucic troche prochu do zarowy i zwapowac i momentalnie wiadomo cóż to za keton i w dodatku waporyzujac mozna stwierdzic czy jest dojebany proch czy nie... takze pierdolisz głupoty.... a co do znieczulania to chuja prawda tez z tom tolerkom kwestia sortu sa takie co fchuj znieczulaja i sa tez takie co tyko letko ale w smaku dym maja prawilny wiec kwestie mixow czy dojebki bym tu wykluczyl, nie mowie ofc o wsszystkich sortach bo ostatnimi czasy ciezko o dobre sorty hexenu w igielkach... pewno te roznice to wynikaja z metod syntezy czy pol produktow ale chuja sie na chemii znam takze wieta %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5217 / 925 / 0
hexen to cos takiego. okolo 30 minut dopaminowego rushu potem chec na dorzutke i mega schizy. Jezeli bawiles sie ostatnio w cmki, to odpusc hexa bo tylko Cie pokara.
Zalezy tez od sortu. Teraz zamowilem ponoc moncno dopaminowy sort w iglach. Igly sa dobre.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 9485 / 1865 / 2
Wieczorem rozdam nagrody.
Do dyskusji o sortach sluzy dzial sprzedawcy+.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1893 / 182 / 0
a chuja tam prawda z tym smakiem, te wszystkie sorty hexena miały ident posmak, taki ciężki plastik i dało radę się palić
nie to co np. 4f-php. Jak ściągnąłem bucha z bulby to praiwe się porzygałem...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.