- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Pij eter, będziesz wielki
Nie wiem czy można. Nie ma badań. Ale nie przekraczaj 1mg nboha w tym miksie dla swojego dobra. Znasz obie substancje solo?
Bodyload do przezycia, ale jak wladowalo sie dzialanie homipcia, to zalala moje oczy zupa fraktalna. Nic nie widzialem i nie moglem sie poruszac. Mowi sie - plywalem w zupie fraktalnej.
Tylko dla doswiadczonych.
Ja juz swoje przezylem i takie dawki sa mi nie straszne. Mam szacunek do sajko, ale bedtripy tez sa pomocne . Wiewcej z nich mozna wyciagnac, niz z niebadtripogennych faz.
300 µg 1p (odczuwalne na poziomie 100-150 µg jako, że dzień wcześniej wrzucane było półtora kartona) + 200 mg emki na piku kwasa.
Na wejściu emki wizuale znacznie się nasiliły, zrobiło się tak jakby mega cukierkowo i włączył się tak silny tryb wgniecenia w fotel, że właściwie przez całego tripa nie miałem ochoty się nawet poruszać tylko słuchać muzyki.
Nieziemska przyjemność ze słuchania muzyki, oj tak!
Mimo, że to był jeden z najbardziej przyjemnych tripów to uważam, że byłoby idealnie bez tej emki albo jakby to tak góra 100 mg. Tu ta kwasowa czystość została rozjechana.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.