Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 420 / 43 / 0
Szamałem ok 190μ ALD-52 i 230mg MXP. Był to jeden z lepszych miksów na jaki wpadłem. Leżałem w kościelnej apsydzie kilka godzin z przyjacielem, słuchając space rocka i tańcząc momentami. W pewnym momencie, leżąc na peaku MXP miałem wizję, że dach zniknął, a dookoła mnie są tylko drzewa budujące ściany i sufit tegoż kościoła. Rano jak zaczął się ruch we wsi udaliśmy się do domu.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 25 / 0
Miksował może ktoś kiedyś Muchomora czerwonego z jakąś tryptaminą albo grzybami? Zachodzi pomiędzy nimi synergia? Wydaje mi się ze taki mix mógł by dać bardzo ciekawego tripa. Jest to w miarę bezpieczne połączenie? Jakieś spostrzeżenia itp?
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 46 / 5 / 0
Można mieszać 25I-NBOH z 4-HO-MiPT?
Uwaga! Użytkownik Darth Sidious nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 420 / 43 / 0
@Darth Sidious
Nie wiem czy można. Nie ma badań. Ale nie przekraczaj 1mg nboha w tym miksie dla swojego dobra. Znasz obie substancje solo?
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
100 mg1p-LSD i 20mg 4 ho MiPT = uuu bylo za mocno.
Bodyload do przezycia, ale jak wladowalo sie dzialanie homipcia, to zalala moje oczy zupa fraktalna. Nic nie widzialem i nie moglem sie poruszac. Mowi sie - plywalem w zupie fraktalnej.
Tylko dla doswiadczonych.
Ja juz swoje przezylem i takie dawki sa mi nie straszne. Mam szacunek do sajko, ale bedtripy tez sa pomocne . Wiewcej z nich mozna wyciagnac, niz z niebadtripogennych faz.
  • 26 / 1 / 0
Przy 100 mg 1p-LSD to te 20 mg homipta nie zrobiłoby żadnej różnicy ;)

300 µg 1p (odczuwalne na poziomie 100-150 µg jako, że dzień wcześniej wrzucane było półtora kartona) + 200 mg emki na piku kwasa.

Na wejściu emki wizuale znacznie się nasiliły, zrobiło się tak jakby mega cukierkowo i włączył się tak silny tryb wgniecenia w fotel, że właściwie przez całego tripa nie miałem ochoty się nawet poruszać tylko słuchać muzyki.
Nieziemska przyjemność ze słuchania muzyki, oj tak!

Mimo, że to był jeden z najbardziej przyjemnych tripów to uważam, że byłoby idealnie bez tej emki albo jakby to tak góra 100 mg. Tu ta kwasowa czystość została rozjechana.
  • 420 / 43 / 0
W sobotę poszło 1,5mg doca + ok 75µg LSD-25 i 0,6g suchych łysic. Trip był bardzo spokojny. Tak jak z resztą spodziewałem się. Wszystko poszło do japy na raz i skomponowało się idealnie, tak że przed rejwem nie trzeba było piksy wrzucać. Choć następnym razem na bank pójdzie 4mg doca i cały karton. Z czystym sumieniem polecam. :D
  • 18 / 7 / 0
Ogólnie miks przez tą kokainę jest kretyński. Napiszę jednak w tym temacie bo żaden inny nie pasuje do opisania miksu który miałem okazję przyjąć %-D a mianowicie: 155ug LSD, 150mg ketaminy, 110mg MDMA+MDA (82%/18%) i na koniec palona szałwia :gun: Jak to ująć słowami do końca się po prostu nie da, ale ekstaza to chyba najlepsze określenie. Teraz sobie wyobraźcie ten kwaśny stan umysłu i elektryczny dotyk po LSD, zmieszany z miłością do wszystkiego i wszystkich po MDMA/MDA i znowu każde dotknięcie tak przyjemne rozpływające, leżymy wszyscy wtuleni w siebie :heart: , glaszczemy się, wstajemy tylko zaaplikowac Kate. Po powrocie do leżenia :hug: powoli wjeżdża ketamina i już nie wiem kim jestem czy to moja ręka czy jej? Wszyscy zjednoczeni w jedno ciało i jeeeszcze jesteśmy też łóżkiem i ścianami, ale wszystko jest z plasteliny więc skoro jesteśmy wszystkim to my też :heart: coś pięknego i niesamowitego. Kiedy Kate zaczęła schodzić dokonaliśmy ponownej aplikacji i palimy szałwię, dzieją się rzeczy niepojęte i chyba tu język nie daje mi możliwości czegokolwiek opisać jest zbyt ubogi :old: nie chce tego spłycać, aż się zainspirowałem, żeby skrobnąć o tym wszystko raport dla neuro i chyba tak zrobię :-D
  • 47 / 6 / 0
Jak myślicie 30mg homipta +1-p LSD +ALD-52, będzie do ogarnięcia? Doświadczenie mam tylko z miprocyną w ilości około 90mg maksymalnie.
  • 420 / 43 / 0
Nie wiem jak działa 90 mipro solo (obstawiam całkiem dobry poziom, jak trafię kiedyś to będę celować w 100mg), ale w święta poszło AL-LAD+ETH-LAD czyli 200µg plus sniff 100mg DPT na peaku i było si. Najlepsza introwertyczna podróż wgłąb siebie. W ubiegły piątek za to LSD-25(ca 150µg)+45mg mipro+50 łysic i było różnież si. Tylko nastaw się na długiego i mocnego tripa.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.