- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Pij eter, będziesz wielki
Nie wiem czy można. Nie ma badań. Ale nie przekraczaj 1mg nboha w tym miksie dla swojego dobra. Znasz obie substancje solo?
Bodyload do przezycia, ale jak wladowalo sie dzialanie homipcia, to zalala moje oczy zupa fraktalna. Nic nie widzialem i nie moglem sie poruszac. Mowi sie - plywalem w zupie fraktalnej.
Tylko dla doswiadczonych.
Ja juz swoje przezylem i takie dawki sa mi nie straszne. Mam szacunek do sajko, ale bedtripy tez sa pomocne . Wiewcej z nich mozna wyciagnac, niz z niebadtripogennych faz.
300 µg 1p (odczuwalne na poziomie 100-150 µg jako, że dzień wcześniej wrzucane było półtora kartona) + 200 mg emki na piku kwasa.
Na wejściu emki wizuale znacznie się nasiliły, zrobiło się tak jakby mega cukierkowo i włączył się tak silny tryb wgniecenia w fotel, że właściwie przez całego tripa nie miałem ochoty się nawet poruszać tylko słuchać muzyki.
Nieziemska przyjemność ze słuchania muzyki, oj tak!
Mimo, że to był jeden z najbardziej przyjemnych tripów to uważam, że byłoby idealnie bez tej emki albo jakby to tak góra 100 mg. Tu ta kwasowa czystość została rozjechana.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.