Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2897 / 619 / 10
giebel się nada, tylko... naprawdę chcesz spaść z deszczu pod rynnę?
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 55 / 6 / 0
szukałem jakiejs alternatywy dla wypadow raz na miesiac - 2 mies. Temat do przemyslenia jeszcze
  • 223 / 33 / 1
W takim razie polecam GHB. Dobrze działa prospołecznie i nie ma po nim kaca.
Narkotykom mówię nie wiem. Nie odpowiadam na pytania o źródła na PW.
  • 55 / 6 / 0
GBL konwertuje w organizmie do GHB tak? Dlaczego polecasz GHB zamiast giebla? Słabo znam te substancje, musze sie troche doedukowac
  • 223 / 33 / 1
ghb-gbl-jaka-nica-t244-90.html
09 grudnia 2015PEA pisze:
GBL nawet nie ma startu do GHB. Mniej skutków ubocznych, trudniej się uzależnić, lepsze działanie rekreacyjne (euforia) w porównaniu do sedacji, gdzie po GBLu można dosłownie usnąć na nogach. Przy GHB jest trudniej. Dłuższe działanie (chociaż nie aż tak - u mnie GBL ~1 godzina, GHB ~1godzina, 20 minut).
Narkotykom mówię nie wiem. Nie odpowiadam na pytania o źródła na PW.
  • 55 / 6 / 0
jak to mozna zdobyc? jesli nie mozna tutaj o tym rozmawiac to poprosze o namiar na odpowiedni dział, moze byc na priv
  • 9 / / 0
11 kwietnia 2018sly89 pisze:
jak to mozna zdobyc? jesli nie mozna tutaj o tym rozmawiac to poprosze o namiar na odpowiedni dział, moze byc na priv
Teraz już może być ciężko, bo GBL jest już od jakiegoś czasu w Polsce nielegalny.

Ja po GBL tarzałem się na imprezie w mokrej trawie, tak mi było przyjemnie. Uczucie, którego spodziewałbym się raczej po heroinie, ale tylko na mnie to tak działało.
  • 9 / / 0
Mam pytanko, chce dzis sobie popic 1,5ml GBL z tym ze nie spalem ok. 30h czy to sie nie skonczy tak ze odrazu mnie polozy lulu?
  • 1095 / 34 / 0
1,5ml to mała ilosć i raczej nie zegnie cie.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 9 / / 0
czyli proponujesz ie wiem 1,8 ? chodzi o to ze ja nie chce zasnac
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.