Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Jeśli miałbym odradzić branie jakiegoś benzo pod język, to odradzam klorazepat - strasznie piecze.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Mi się ładuje tak do dwudziestu minut podjęzykowo.
Nie macie takiego wrażenia?
Choćbym nie wiem jak się starał, i tak wycieka.
Na pusty zoladek szybciej wchodzi, mi po 5-10 minutach a na pelen to do 20 minut.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
06 kwietnia 2018Demis pisze: Czy jest jakaś różnica w tych dwóch różnych metodach podania? Czy są benzodiazepiny (i ich pochobne), które nie działają podane pod język? Czy wszystko można śmiało ładować pod język?
Co do klona to nie lubię tego miętowego smaku, więc zawsze połykam :-)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.