Ps Przepraszam za interpunkcje, ale nie lubię stawiać przecinków.
24 marca 2018gringo pisze: Wpierdalasz to jak cukierki. Ogarnij łeb ziomek! :diabolic:
24 marca 2018Mlodziak17 pisze:Niestety były to jedne z słabszych kółek (niebieskie whats'upy), więc jakoś nie rusza mnie ilość(tak wiem to że są słabsze nie znaczy że mogę zjeść bóg wie ile), ale przy dominach czy boom'ach już bym nie miał odwagi więcej zarzucić niż 2 na trip'a choć i tak nigdy nie zarzuciłem dwóch domin, boom'ów bo po 1 już łapało się czasami odciny :).24 marca 2018gringo pisze: Wpierdalasz to jak cukierki. Ogarnij łeb ziomek! :diabolic:
26 kwietnia 2018Axelerator pisze:Jedno pytanie. Masz jakieś konkretne dane dot. tych boomów? Nigdzie nie mogę się doszukać...24 marca 2018Mlodziak17 pisze:Niestety były to jedne z słabszych kółek (niebieskie whats'upy), więc jakoś nie rusza mnie ilość(tak wiem to że są słabsze nie znaczy że mogę zjeść bóg wie ile), ale przy dominach czy boom'ach już bym nie miał odwagi więcej zarzucić niż 2 na trip'a choć i tak nigdy nie zarzuciłem dwóch domin, boom'ów bo po 1 już łapało się czasami odciny :).24 marca 2018gringo pisze: Wpierdalasz to jak cukierki. Ogarnij łeb ziomek! :diabolic:
24 marca 2018Mlodziak17 pisze: po tej nocy nie mogłem panować nad ciałem słabsza równowaga i gdy próbowałem przy rodzinie siedzieć w spokoju to nie mogłem opanować ciała, nie wiem jak to w sumie nazwać, ale co jakiś czas miałem taki wstrząs(?) ciała
W skutek obniżonego poziomu serotoniny podczas zasypiania może indukować się stan paraliżu przysennego, którego jednym z objawów są mimowolne drgania przed wejściem w fazę głębokiego snu. Ta dolegliwość również przestanie być obecna po kilku dniach od intoksykacji.
Następnym razem nie jedz tak dużo, nie odczujesz mniejszej przyjemności, a unikniesz negatywów, o których wspomniałeś powyżej.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.