Ps Przepraszam za interpunkcje, ale nie lubię stawiać przecinków.
24 marca 2018gringo pisze: Wpierdalasz to jak cukierki. Ogarnij łeb ziomek! :diabolic:
24 marca 2018Mlodziak17 pisze:Niestety były to jedne z słabszych kółek (niebieskie whats'upy), więc jakoś nie rusza mnie ilość(tak wiem to że są słabsze nie znaczy że mogę zjeść bóg wie ile), ale przy dominach czy boom'ach już bym nie miał odwagi więcej zarzucić niż 2 na trip'a choć i tak nigdy nie zarzuciłem dwóch domin, boom'ów bo po 1 już łapało się czasami odciny :).24 marca 2018gringo pisze: Wpierdalasz to jak cukierki. Ogarnij łeb ziomek! :diabolic:
26 kwietnia 2018Axelerator pisze:Jedno pytanie. Masz jakieś konkretne dane dot. tych boomów? Nigdzie nie mogę się doszukać...24 marca 2018Mlodziak17 pisze:Niestety były to jedne z słabszych kółek (niebieskie whats'upy), więc jakoś nie rusza mnie ilość(tak wiem to że są słabsze nie znaczy że mogę zjeść bóg wie ile), ale przy dominach czy boom'ach już bym nie miał odwagi więcej zarzucić niż 2 na trip'a choć i tak nigdy nie zarzuciłem dwóch domin, boom'ów bo po 1 już łapało się czasami odciny :).24 marca 2018gringo pisze: Wpierdalasz to jak cukierki. Ogarnij łeb ziomek! :diabolic:
24 marca 2018Mlodziak17 pisze: po tej nocy nie mogłem panować nad ciałem słabsza równowaga i gdy próbowałem przy rodzinie siedzieć w spokoju to nie mogłem opanować ciała, nie wiem jak to w sumie nazwać, ale co jakiś czas miałem taki wstrząs(?) ciała
W skutek obniżonego poziomu serotoniny podczas zasypiania może indukować się stan paraliżu przysennego, którego jednym z objawów są mimowolne drgania przed wejściem w fazę głębokiego snu. Ta dolegliwość również przestanie być obecna po kilku dniach od intoksykacji.
Następnym razem nie jedz tak dużo, nie odczujesz mniejszej przyjemności, a unikniesz negatywów, o których wspomniałeś powyżej.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.