Po prostu nie dałem rady doczłapać się do puszki monstera i speeda, peszek, jeszcze mnie z domu nie chcieli wypuścić bo stwierdzili, że mam za grubo i zasnę gdzieś zamiast zrobić to co chciałem.
No tolerkę mam niską bo unikam benzo bo nie chce dziur w pamięci na stałe mieć wole sobie reperować mózg niż zakrywać non stop objawy.
Jednak ta substancja jest na tyle ciekawa, że porzucę chyba wszystkie inne benzo (jak stanieje).
Nie mieszam z alko. Już nie, bo nie warto i już!
24 marca 2018BlackHoodie pisze: Znacie może czas półtrwania tej substancji, jutro będę testował to podzielę się opinią.
https://scholar.duckduckgo.com/scholar?q=flualprazolam - dwa wyniki, zaden z nich nie dotyczy tego benzo.
edit:
btw, nie ludzcie sie, ze to to rc alprazolam. podobny jest tylko z nazwy (no ok, to i to benzodiazepiny). dla przykladu diazepam i diklazepam (chlorodiazepam) maja inny profil dzialania. pierwsze pewnie znacie, drugie metabolizuje sie do lormetazepamu i lorazepamu, dwa apteczne benzo, ale jednak inne.
Flualpra mocny syf, jak apteczna wersja się wam podobała to to też przypadnie do gustu. Działa mocniej i trochę dłużej, możliwe że troszkę większą depresję oddechową powoduje ale ja dowaliłem opio i piwko czy dwa wpadły i dopiero zauważyłem odczuwalne spowolnienie oddechu, sama takiego problemu nie powodowała - więc miejcie to też na uwadze. Dla mnie przeciwlękowo to za mocne, idzie to w kierunku "jestem bogiem" a nie "jest spoko, dam radę" jak z eti. Rekreacyjnie się nadaje bardzo dobrze. Nie wiem jak z wcześniejszymi sortami, brałem żółtego pillsa deklarowanego na 1mg i według przeliczników na apteczną alprę i moich doświadczeń z nią to raczej się zgadza. Wrzuciłem całego na raz, bez tolerki na benzo i było grubo, tak jak się spodziewałem. Dość amnezyjne. Dobre gówno, mam nadzieję że zabawi na dłużej w asortymencie vendora inspirowanego głośnym filmem Mela Gibsona.
The dream is gone
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.