Po prostu nie dałem rady doczłapać się do puszki monstera i speeda, peszek, jeszcze mnie z domu nie chcieli wypuścić bo stwierdzili, że mam za grubo i zasnę gdzieś zamiast zrobić to co chciałem.
No tolerkę mam niską bo unikam benzo bo nie chce dziur w pamięci na stałe mieć wole sobie reperować mózg niż zakrywać non stop objawy.
Jednak ta substancja jest na tyle ciekawa, że porzucę chyba wszystkie inne benzo (jak stanieje).
Nie mieszam z alko. Już nie, bo nie warto i już!
24 marca 2018BlackHoodie pisze: Znacie może czas półtrwania tej substancji, jutro będę testował to podzielę się opinią.
https://scholar.duckduckgo.com/scholar?q=flualprazolam - dwa wyniki, zaden z nich nie dotyczy tego benzo.
edit:
btw, nie ludzcie sie, ze to to rc alprazolam. podobny jest tylko z nazwy (no ok, to i to benzodiazepiny). dla przykladu diazepam i diklazepam (chlorodiazepam) maja inny profil dzialania. pierwsze pewnie znacie, drugie metabolizuje sie do lormetazepamu i lorazepamu, dwa apteczne benzo, ale jednak inne.
Flualpra mocny syf, jak apteczna wersja się wam podobała to to też przypadnie do gustu. Działa mocniej i trochę dłużej, możliwe że troszkę większą depresję oddechową powoduje ale ja dowaliłem opio i piwko czy dwa wpadły i dopiero zauważyłem odczuwalne spowolnienie oddechu, sama takiego problemu nie powodowała - więc miejcie to też na uwadze. Dla mnie przeciwlękowo to za mocne, idzie to w kierunku "jestem bogiem" a nie "jest spoko, dam radę" jak z eti. Rekreacyjnie się nadaje bardzo dobrze. Nie wiem jak z wcześniejszymi sortami, brałem żółtego pillsa deklarowanego na 1mg i według przeliczników na apteczną alprę i moich doświadczeń z nią to raczej się zgadza. Wrzuciłem całego na raz, bez tolerki na benzo i było grubo, tak jak się spodziewałem. Dość amnezyjne. Dobre gówno, mam nadzieję że zabawi na dłużej w asortymencie vendora inspirowanego głośnym filmem Mela Gibsona.
The dream is gone
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.