Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 9390 / 1830 / 2
Nie mieszajcie fenidatow z kofeina czy alkoholem.
A jak juz to pod reka solidny posilek plus sod+potas.

Przy dluzszym stosowaniu kofy i alko dajcie sobie kilka dni na nawodnienie.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3406 / 534 / 0
Kurwa jakbym wiedzial wczesniej ze chuj wie co to jest to zamowilbym sobie cos z fma. No ale jak bedzie to przetestuje mikro.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 9390 / 1830 / 2
Dobra juz dobra.
Co ma konkretny vendor to dopytajcie w dziale s+.

Koniec dyskusji nt "czy man legit fmph"

edit off top
Wchodzić i głosować
  • 698 / 171 / 0
13 marca 2018Pauli pisze:
Miałem ciekawą sytuację,

ktoś wie czym to mogło być spowodowane?
Moim zdaniem kofeina podbiła działanie metabolitów 4f-MPH.
Na podstawie swoich doświadczeń podejrzewam, że pozostałości tej substancji utrzymują się w organizmie przez około dobę. Przeszedłem kilka dłuższych ciągów na 4f-MPH i za każdym razem przez około 24 h po ostatniej dawce utrzymywał się jeszcze stan podwyższonego czuwania (w praktyce oznaczający, że dało się w miarę normalnie funkcjonować mimo niedoborów snu). Po tym czasie następowało "odcięcie zasilania", czyli totalny brak energii, przysypianie nawet podczas chodzenia, stan niemal poza kontrolą który ustępował dopiero po porządnym odespaniu.
  • 9390 / 1830 / 2
Tu juz nawet o metabolity nie chodzi a o kanaly sodowe, potasowe, transport substancji itd.

Kofa mocno odwadnia.
Co do reszty polecam ten temat
nietypowe-stany-stymulantach-t38247-10.html
Wchodzić i głosować
  • 3406 / 534 / 0
Bajka związek! Świetnie ożywia psychikę i kolory - robią się miłe, delikatna euforia na stałym poziomie z płynącej muzyki (muzyka oczywiście nastrojowa), clear head i dobra wkręta w co się robi.
Bardzo mi to przypomina 'trzeźwego giebla'

Z minusów lekki pot i suchość w ustach. Woda podstawa. Radzę wam zmniejszyć dawki, tym którym wbijają typowe efekty przedawkowania fenidatów.

Tutaj macie 10mg, ja przetestowałem znacznie mniej (pół na pół 1.oral/15min ->2.sniff), ogólnie (mniej niż połowę na zdj)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 139 / 13 / 0
@up Gdyby jeszcze ten sort nie był sprasowany pod nieznanym naciskiem, może by coś dało radę z tego wyczytać.

Roztwory alkoholowe nie są zalecane z obawy, że metylofenidat w kontakcie z etanolem przejdzie w etylofenidat i wymieni część etanolu na metanol. Tyle że chyba powinno być raczej odwrotnie, ale pewności nie mam. Z 4F-xPH i koksem podobnie.

Skoro już o tym mowa - jeśli rozpuszczę moje przepyszne 4F-MPH w izopropanolu, to uzyskam tajemnicze, jeszcze bardziej dojebane dopaminą 4F-IPPH? :diabolic:
  • 9390 / 1830 / 2
Dobra ciach temat o piciu.
Wydziele temat wieczorem.

Generalnie same elektrolity to tez nie tak.
Tak samo jak sama woda.

Do wieczora.
Modzi- nie warnowac, nie usuwac.
Wchodzić i głosować
  • 427 / 43 / 0
Dobrze się odżywiać + woda magnesia, aspargin, banany i kakao. Żadna filozofia, czasami posolić wodę + cytrynka i już, albo kupić elektrolity na biegunkę... Żadnej filozofii większej w tym nie ma, zresztą ja do 4f-MPH podchodzę jak do nootropa "ad hoc" - zadaniowca, a nie ciągłej suplementacji.
  • 139 / 24 / 0
Bardzo ciekawa substancja o ogromnym potencjale. Badane na dawkach 5-10 mg. W moich badaniach 5 mg jest wielki potencjał, jak już przewija się w tym wątku stwierdzenie - do pracy, do nauki, do załatwiania trudnych spraw, ale tez do wycieczek się nada.

Ocena 10/10 za
-niskie dawkowanie
-brak odczucia nienasycenia
-brak ciśnienia na dorzucanie i ciągi
-za klarowność myślenia i zwiększoną koncentracje

Można śmiało polecić :old: odczynnik nie ma wielkiej wartości rozrywkowej ale dla wyższych celów ideał
Sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem;
Goniąc za żywiołkami drobniejszego płazu,
To się wzbija, to w głąb wali

Adam Mickiewicz- Oda do młodości.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.