Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 12782 / 2474 / 0
^
Ja tam dziś przebiegłem 10 km w zamieci i na mrozie. Naturalnie po dobrej Sativie.
  • 8103 / 914 / 0
17 marca 2018jezus_chytrus pisze:
Naturalnie po dobrej Sativie.
Ot co.Wlasnie duzo zalezy od odmiany czy to cannabis sativa czy indica.Po sativce to jeszcze wyobrazam sobie uprawiac sport, ale ostro zajebany indyjka ni chuja.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12782 / 2474 / 0
Nigdy nie jaram "ostro" przed wysiłkiem. Poza tym zanim się ubiorę, to jeszcze z pół godziny coś obejrzę. Jak już wybiegam, to jestem tylko lekko upalony.
  • 8 / / 0
Ja przykładowo sobie nie wyobrażam. Jak przebiegnę zajebany parę metrow to czuję się zajechany jak po kilometrze np. Męczy mnie praktycznie wszystko po upaleniu i ta zadyszka.. Na siłowni to stoję i się patrzę na sprzęt jak bym go pierwszy raz w życiu widział. A liczenie serii to się wgl mija z celem :p oczywiście napewno się zdarzyły takie razy w których było wszystko ok przy sporcie ale to zdecydowana rzadkość. Wolę się uwalić i myśleć chuj wie o czym
  • 16 / / 0
Po sativie jeszcze spoko, rowerkiem w dzień szczególnie. Indica za to nigdy przed sportem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.