Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 12778 / 2472 / 0
^
Ja tam dziś przebiegłem 10 km w zamieci i na mrozie. Naturalnie po dobrej Sativie.
  • 8103 / 914 / 0
17 marca 2018jezus_chytrus pisze:
Naturalnie po dobrej Sativie.
Ot co.Wlasnie duzo zalezy od odmiany czy to cannabis sativa czy indica.Po sativce to jeszcze wyobrazam sobie uprawiac sport, ale ostro zajebany indyjka ni chuja.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12778 / 2472 / 0
Nigdy nie jaram "ostro" przed wysiłkiem. Poza tym zanim się ubiorę, to jeszcze z pół godziny coś obejrzę. Jak już wybiegam, to jestem tylko lekko upalony.
  • 8 / / 0
Ja przykładowo sobie nie wyobrażam. Jak przebiegnę zajebany parę metrow to czuję się zajechany jak po kilometrze np. Męczy mnie praktycznie wszystko po upaleniu i ta zadyszka.. Na siłowni to stoję i się patrzę na sprzęt jak bym go pierwszy raz w życiu widział. A liczenie serii to się wgl mija z celem :p oczywiście napewno się zdarzyły takie razy w których było wszystko ok przy sporcie ale to zdecydowana rzadkość. Wolę się uwalić i myśleć chuj wie o czym
  • 16 / / 0
Po sativie jeszcze spoko, rowerkiem w dzień szczególnie. Indica za to nigdy przed sportem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.