Tytoń ma osobny dział → >LINK<
14 marca 2018eiffel65 pisze:no tak im mniejszymi łykami pijesz tym lepiej zadziała :)11 marca 2018pol90 pisze: U mnie chyba yerba mate zadziałała tylko musiałem ją pomieszać z zieloną herbatą i cukrem i dłużej parzyć i pić przez słomkę.
najlepiej pić jeden napar poł godzinki a lepiej i dłużej :d pijemy przez bombile i bierzemy mini mini łyczki tyle dla przykładu jakbyśmy likier sączyli z kieliszka :)
Yerba powinna dać delikatny rush i clearhead :d uczucie jakby się wstało dopiero z łóżka i był to najlepszy sen w życiu :D
14 marca 2018eiffel65 pisze: oki a jaką odmianę pijesz ? może po prostu za słaba ja dla Ciebie ?
Yerba powinna dać delikatny rush i clearhead :d uczucie jakby się wstało dopiero z łóżka i był to najlepszy sen w życiu :D
Colon Traditional Elaborada con Palo 1kg
07 marca 2018Ćbvn pisze:Coo? Przepraszam, ale co to za bzdury?21 lutego 2018vortexxix pisze: niestety na przygotowanie i wypicie yerby trzeba mieć do dyspozycji minimum pół godziny (tylko jedno zalanie),
Ja piję Yerbę w domu w matero jak i w pracy - w kubku. Wykorzystuję do tego sitko na rant, i mogę śmiało przygotować i wypić pierwsze zalanie w ciągu ok 10 minut, nawet mniej...
W pół godziny to 3 zalania by można było śmiało skonsumować...
Odprawiasz jakiś rytuał przy yerbie? Czy czekasz aż wrzątek w czajniku ostygnie i dlatego tak długo Ci to zajmuje?![]()
polecam tę http://allegro.pl/yerba-mate-taragui-en ... 9f79204390
ale uważaj na początek zacznij od 1/4 lub 1/5 kubeczka jest na serio mocna ;p
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.