W co się zaopatrzyć na zejscie?
Clon? eti?
100mg sniffem bedzie ok chyba co?
Ile to naprawdę trZyma?
Bo czytałem i słyszałem naprawdę skrajne opinie na ten temat....
24 lutego 2018Dzikidzik85 pisze: No to chociaż tyle hehe
W co się zaopatrzyć na zejscie?
Clon? eti?
100mg sniffem bedzie ok chyba co?
Ile to naprawdę trZyma?
Bo czytałem i słyszałem naprawdę skrajne opinie na ten temat....
Wygląda na mocny materiał. Jak na pierwszy raz to też myślę, że 100mg to za dużo będzie. Raczej okolice 50mg powinny Cie wypier... z kapci :-D
PS. to jest 200mg?
Nie daj się ponieść i nie strzelaj wszystkiego co masz przez noc, bo ochota będzie wielka.
Kiedyś z ziomkami we trzech zrobiliśmy 0,4g w 4h i uwierz mi że to było przedawkowanie. W ogóle to myśleliśmy, że to jakieś cmc. Tak odkryliśmy własną tajemnicę Dolnego Śląska :-D
(mówię tu na przykładzie osoby, którą znam)
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.