Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 341 / 55 / 0
no to widze, że kałuża popularna... ja za to po gotowaniu plastra bupry i w kanal lata temu dostałam sepsy, ktora ledwo przezylam... a ja czekam.... i czekam... i czekam... jesce godzinke, jesce dwie...eh

edit:// pirogenow mialam z 20, sepse raz, zakrzepice 2 razy, zapaść - 0 ;)
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 497 / 12 / 0
jednak w przyszłym tygodniu, kurewa
p
email: 853156@protonmail.com
  • 1509 / 223 / 0
Ok, w takim razie, o ja ostrożna, zesrana o siebie pizda, wypuszczam zawsze każdy najmniejszy bąbelek. :D
Co do pirogena - mnie nigdy nie przestanie zachwycać/dziwić to, że jak kiedyś wygotowałam waty leżące za łóżkiem z tydzień-półtora, zaciągnęłam całość i walnęłam koledze, a później sobie (ta sama pompa, inne igły) to on w nocy cierpiał z powodu pirogena, a rano ledwo zwlekł się z wyra do pracy, natomiast ja poszłam sobie na piwo z kolegami (jednym z tego Forum nawet) i do domu piechotą (ok. 30 minut drogi miałam) i przespałam wspaniale całą noc do wcale nie tak wczesnego ranka.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1360 / 179 / 0
Woda z kaluzy jest zwykle czystsza niż ta z kranu. Jak nie ma w niej zadnych bakterii- skad niby miałyby być? może się tak wiadomo jednak zdarzyć, żaden pies do niej nie nasikal ani ktoś nie nabieral przy dnie z jakims mulem to nie ma szans na żadne powikłania. Masa osob brala wode z kaluzy jak nie miało skad wziąć wody na szota i nie slyszalem żeby komukolwiek się kiedyś cos stało po takim szocie. Oczywiście mowa o zastrzykach dożylnych, nie domięśniowych czy podskórnych/srodskornych.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 5135 / 891 / 0
[mention]Maykel85[/mention]

Sa tez kwasne deszcze. Te maja duzo dodatkowych zwiazkow w skladzie.

Zanim kaluza sie zrobi, to splywa z jezdni, chodnika w zaleznosci od uksztaltowania terenu. Zbiera odchody golebi i psie kupy -miesza sie z padliną.
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2018 przez ledzeppelin2, łącznie zmieniany 2 razy.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 497 / 12 / 0
to deszczówka, a deszczówki są nawet z czasów II wojny światowej i wcześniej, enjoy umieranie
p
email: 853156@protonmail.com
  • 549 / 179 / 0
Jak się nie ma wody na strzała, to można sobie po prostu pobrać krew i w tym rozrobić, a nie jakieś kałuże.

Dziś przyszła do mnie dostawa majeczki, i jak ją walnęłam to wszedł mi tak zajebisty stan, aż się postanowiłam tym podzielić. Wyglądało to mniej więcej tak: drżącymi od skręta i niecierpliwości rękami przygotowałam sobie 7/8 turkusowej tabletki, puknęłam. Później wyszłam na balkon (temperatura poniżej zera). Jak mi się nie zrobiło cieplusio, jak mnie igiełkami nie pokłuło ;-) A najlepsze, że cały czas, czułam zimno, ale tylko gdzieś tam "na zewnątrz", jakby mnie to nie dotyczyło. Najlepsze porównanie, jakie przychodzi mi do głowy, by to opisać - ciało czuje zimno, ale dusza ciepło :heart: Teraz tylko siedzę i się rozpływam...
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 1509 / 223 / 0
22 lutego 2018badzingla pisze:
Wyglądało to mniej więcej tak: drżącymi od skręta i niecierpliwości rękami przygotowałam sobie 7/8 turkusowej tabletki, puknęłam. (...) Teraz tylko siedzę i się rozpływam...
7/8 turkusowej, czyli wychodziłoby na to, że 7/8 z 200 mg, czyli ok. 25 mg puknęłaś. I to na skręta? Niesamowite. :*)
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 549 / 179 / 0
22 lutego 2018Hexe pisze:
7/8 turkusowej, czyli wychodziłoby na to, że 7/8 z 200 mg, czyli ok. 25 mg puknęłaś. I to na skręta? Niesamowite. :*)
Nie wiem, czy używam jakiejś innej matematyki, niż Ty %-D ale jak pomnożę 7/8 x 200, to mi wychodzi 175mg ;-)
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 65 / 4 / 0
Czy po jedzonej majce opłaca sie zjeść klony/lorazepam ? Czy lepiej olac majke i palaszowac kode z benzo ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.