Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
The dream is gone
26 stycznia 2018hasan125 pisze: chyba u ciebie to standard tzn w kp. a w darkmarkecie byc może...
26 stycznia 2018ChrisMoltisanti pisze: NIeźle musicie mieć jak uznajecie coś takiego za standard. kofeina psuje speeda jak nic innego. Już lepsze nieaktywne wypełniacze niż to gówno.
04 lutego 2018danielus pisze: A co powiecie w sytuacji, kiedy feta na mnie nie działa w żaden sposób? To był mój pierwszy raz, temat był spoko bo mojego kolegę ten sam Sort wypierdolil po 200mg za pierwszym razem po dłuższej odstawce. Natomiast u mnie po 0.8g spożytym w ciągu może 1-1.5h nie było czuć nic. Możliwym jest, żeby amfetamina nie działała na kogoś w zupełności? Może po prostu mam zablokowane jakieś enzymy? Da się coś z tym zrobić, czy pozostaje powrót do b-k? Dzięki za pomoc z góry
Ale jesteś nowa w temacie, polecam ci książki z toksykologii, lub doktoraty pdf.
Enzymy + masa inncych substancji prowadzi syntezę endogennej dopaminy. Bez której byś nie żyła.
Nie jest możliwe by amfetamina nie działała, ona sama jest tylko kluczykiem, który powoduje, że odpala się synteza wielu substancji dających przyjemność, nie tylko dopaminy. Nie chce mi się pisać co ile, i jak. Bo to mi zajmie noc.
Nie czytaj wikipedii, i byle informacji. Kup sobie odczynnik, dilerowi strzel liścia, za oszustwo.
Kolega niżej piszę o takim przypadku jak ja, mam dopamine disorder syndrome i w stanach leczą to solami amfetaminy.
Są osoby które nie mają już dopaminy i tak będą reagować. Dopiero anorektyczne działanie, sprawi, że fabryka tak zwolni
bo substraty się skończą, i np: będzie endorfiny tylko produkować. I dobranoc. Choć synteza wszystkiego jest wyjątkowo przyśpieszona, spalanie cukru i tlenu mega wzrasta. Więc przerwa w ciągu dnia już sprawi, że będzie efekt.
Nawet kiedy dochodzi do samozniszczenia przez organizm receptorów by się bronić przed tak silną stymulacją
I zachować homeostazę, to efekt jest widoczny. Jedyna opcja by nic nie zadziałało, to rezerpina. Lub mogę przypuszczać
zaawansowane stadium parkinsona. Te osoby mają 50% mniej receptorów, które są wiecznie naciskane i agonistami.
I może tam efekt byłby, odczuwalny z powodu reszty mediatorów. Jeżli wiemy co mamy, sprawdzaliśmy sami nie od kolegi.
To nie ma takiej możliwości. I jeszcze wyżej ktoś pisze o agresji po dobie, myślałeś dlaczego?. Ta agresja często wynika ze
zbliżającego się końca. Po 1 kresce jesteśmy zadowoleni. I nie wiem my tu mamy tylko tą paste?.. Myślę, że miałeś pare procent, gdzie po starcie z towarzyszącym podnieceniem, te kreski nie zadowalały cię zbytnio. Mi 9 dnia się gemba uśmiechala.
Jak się dowiedziałem, że już naszczęście zabrakło bo bym się wykończył, to się wkurwiłem bo wiedziałem, że bekne za taki
bezmyślnie długi ciąg. Ale taki temat tu jest. Nie wiesz czy dzień czy noc.... jest zajebiście i tyle. A 200mg tej pasty to bite 8h.
Nadciśnienie po prostu.
amfa? Jak jest za dobra, to się oprzeć nie można. Giet na 3, na 6 sztybsów, wysypany. Wciągam pół - styka, poczekajcie, najbardziej lubię wjazd... 10 minut później dwa g zjedzone w 3. No chuj, dobra feta, to ciśnienie jest.:D I sowity wyjeb do 12h. Tylko po tych spierdolinoalfechujopierdolinoketonach, a raczej przedawkowaniu spida czuje mniej na ciele(smutałke). Oni to sprzedają chyba, żebyśmy na odwyk poszli. haha Od cmc/nowszych, to mnie bardziej witaminy pod szluga i kawe klepia. Najgorsze, że spiduje mocniej i euforia większa.
4FMA, 3FEA, 4CMC, 3CMC , HEX-EN, NEP - trzeba trafić dobre sorty i jest ok.
Mnie martwi co się stanie jak zbanują wkońcu- wtedy dopiero możemy zostać w czarnej dupie jeśli chińczycy nic nie wymyślą.
07 lutego 2018DrugSter pisze: Ale jesteś nowa w temacie, polecam ci książki z toksykologii, lub doktoraty pdf.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.