- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
14 marca 2018Victor666 pisze: Doradzi ktoś jak sensownie zmixować tramca z clonem i kodą? Tramca zjadam obecnie 800mg solo lub z 2mg klona. kody jeszcze nie dodawałem a narodziła się taka to właśnie nowa koncepcja :-)
polecam jeszcze kupic sobie radlerka i dobre szlugi . Uwierz mi bedzie tak
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
06 maja 2018UJebany pisze:500 mg tramadolu + 300 mg kodeiny + 2 mg klonazepamu + Cetyryzyna ( na swedzenie ).14 marca 2018Victor666 pisze: Doradzi ktoś jak sensownie zmixować tramca z clonem i kodą? Tramca zjadam obecnie 800mg solo lub z 2mg klona. kody jeszcze nie dodawałem a narodziła się taka to właśnie nowa koncepcja :-)
polecam jeszcze kupic sobie radlerka i dobre szlugi . Uwierz mi bedzie tak)
A z tym radlerkiem to odpuszczę raczej. Dzięki tramcowi całkowicie wyleczyłem się z alkoholu i nie zamierzam tego zmieniać. O wiele więcej daje mi tram niż alkohol przy relatywnie mniejszych kosztach finansowych i rodzinnych że tak pozwolę sobie powiedzieć. A co.
scaliłem DexPL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.