tupacwhite pisze:Nie no, ja to dopiero kolo swiat cos bede wiedzial , ale dam znac w razie czego takze sprawdzaj w miare czesto ten temat.
Skad dokładnie klikasz w DE?
Jesteś tutaj na stałe?
Rzadko zaglądam na forum więc ewentualne odpowiedzi wyślij na maila: lipka@protonmail.com
:)
scalam - JSC
13 grudnia 2017tupacwhite pisze: Siema, jest ktos ogarniety i w miare ogarniety z okolic Hamburga? Jak z dostepnoscia specyfikow zza lady? Chetnie bym sie z kims zakumplowal, bo niedlugo zjezdzam do rodziny na swieta z UK, a tak czegos nie spalic albo nie zjesc to troche lipa. Pozdrawiam, Iza Malysz.
A i jeszcze jedno mordeczki, jak jest generalnie z dostepnoscia koko w Niemczech? W jakich landach najlepiej szukac, na co uwazac, czego sie spodziewac i po ile mniej wiecej chodzi? Jestem tez zainteresofany siermieznym mefedronem, najlepiej klasycznym 4mmc, o ile ludzie jeszcze maja do tego dojscia, bo w Polsce nadal po niektorych rejonach lata bez problemu.
Niech jakis mily moderator scali posty, dziekuje :)
ja się z Tobą za kumpluje :). Rzadko tu zaglądam, pisz na mojego maila ipka@protonmail.com
//drogi moderatorze, jak najbardziej tyczy sie dyskusji, przejrzyj sobie ostatnie dwie strony (:
Czy ktoś coś z mecklenburg vorpommern ?
15 grudnia 2017dawg0r pisze:Ja również z NRW udało Ci się coś znaleść?13 sierpnia 2017Fister pisze: Przeprowadziłem się do Niemczech. Nordrhein-Westfalen, ktoś coś?
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.