Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 96 / 7 / 0
tupacwhite pisze:
Nie no, ja to dopiero kolo swiat cos bede wiedzial , ale dam znac w razie czego takze sprawdzaj w miare czesto ten temat.
Spoko spoko
  • 6 / / 0
Mariuszcpak1980
Skad dokładnie klikasz w DE?
Jesteś tutaj na stałe?
Rzadko zaglądam na forum więc ewentualne odpowiedzi wyślij na maila: lipka@protonmail.com
:)
scalam - JSC
13 grudnia 2017tupacwhite pisze:
Siema, jest ktos ogarniety i w miare ogarniety z okolic Hamburga? Jak z dostepnoscia specyfikow zza lady? Chetnie bym sie z kims zakumplowal, bo niedlugo zjezdzam do rodziny na swieta z UK, a tak czegos nie spalic albo nie zjesc to troche lipa. Pozdrawiam, Iza Malysz.

A i jeszcze jedno mordeczki, jak jest generalnie z dostepnoscia koko w Niemczech? W jakich landach najlepiej szukac, na co uwazac, czego sie spodziewac i po ile mniej wiecej chodzi? Jestem tez zainteresofany siermieznym mefedronem, najlepiej klasycznym 4mmc, o ile ludzie jeszcze maja do tego dojscia, bo w Polsce nadal po niektorych rejonach lata bez problemu.

Niech jakis mily moderator scali posty, dziekuje :)
Cześć,
ja się z Tobą za kumpluje :). Rzadko tu zaglądam, pisz na mojego maila ipka@protonmail.com
Od 4 lat w DE na przymusowym detoksie
  • 96 / 7 / 0
Teraz to już w Polsce jestem... Zjechałem na święta i już raczej w okolice Hamburga nie wrócę. Prędzej Berlin po nowym roku :)
  • 18 / / 0
W sumie ja tez sie w Niemczech zbyt szybko nie pojawie, bo jednak zostaje w UK.

//drogi moderatorze, jak najbardziej tyczy sie dyskusji, przejrzyj sobie ostatnie dwie strony (:
  • 1 / / 0
Witam mordeczki! Za pare dni jadę do Niemiec, konkretnie pod Augsburg. Jak tam wygląda sytuacja z ziołem i z MDMA, albo z innymi dragami. Czy łatwo jest o dostęp i jak to wygląda prawnie. Pzdr!!
  • 7 / / 0
Siema wszystkim.
Czy ktoś coś z mecklenburg vorpommern ?
  • 1 / / 0
Witam wszytkich . Wiecie może jak dostępność w leipzig??
  • 1056 / 153 / 0
W Lipsku?
  • 106 / 14 / 0
Jeśli chodzi o uliczny sort w Berlinie nie polecam ;) lepiej na telefon
  • 146 / 3 / 0
15 grudnia 2017dawg0r pisze:
13 sierpnia 2017Fister pisze:
Przeprowadziłem się do Niemczech. Nordrhein-Westfalen, ktoś coś?
Ja również z NRW udało Ci się coś znaleść?
Hej, nie było mnie na forum przez chwilę. Ogólnie to szukaj sobie w parku kolesiów, grup. tam coś kupisz, ale to nie dobry sqn jaki paliłem, no i mało dają. Ogólnie bieda dopóki sobie kogoś nie zapoznasz. PEP jest za dyszkę nie testowałem, ale znajomy to wali. koks to zapomnij, jest ale street próbują sprzedać za 80. Niemcy dla mnie to taka bieda.
Zanim oddała mi każdy kawałek swojego ciała, pierw sprzedała mi swoją duszę !!
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.