tupacwhite pisze:Nie no, ja to dopiero kolo swiat cos bede wiedzial , ale dam znac w razie czego takze sprawdzaj w miare czesto ten temat.
Skad dokładnie klikasz w DE?
Jesteś tutaj na stałe?
Rzadko zaglądam na forum więc ewentualne odpowiedzi wyślij na maila: lipka@protonmail.com
:)
scalam - JSC
13 grudnia 2017tupacwhite pisze: Siema, jest ktos ogarniety i w miare ogarniety z okolic Hamburga? Jak z dostepnoscia specyfikow zza lady? Chetnie bym sie z kims zakumplowal, bo niedlugo zjezdzam do rodziny na swieta z UK, a tak czegos nie spalic albo nie zjesc to troche lipa. Pozdrawiam, Iza Malysz.
A i jeszcze jedno mordeczki, jak jest generalnie z dostepnoscia koko w Niemczech? W jakich landach najlepiej szukac, na co uwazac, czego sie spodziewac i po ile mniej wiecej chodzi? Jestem tez zainteresofany siermieznym mefedronem, najlepiej klasycznym 4mmc, o ile ludzie jeszcze maja do tego dojscia, bo w Polsce nadal po niektorych rejonach lata bez problemu.
Niech jakis mily moderator scali posty, dziekuje :)
ja się z Tobą za kumpluje :). Rzadko tu zaglądam, pisz na mojego maila ipka@protonmail.com
//drogi moderatorze, jak najbardziej tyczy sie dyskusji, przejrzyj sobie ostatnie dwie strony (:
Czy ktoś coś z mecklenburg vorpommern ?
15 grudnia 2017dawg0r pisze:Ja również z NRW udało Ci się coś znaleść?13 sierpnia 2017Fister pisze: Przeprowadziłem się do Niemczech. Nordrhein-Westfalen, ktoś coś?
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.