Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 250 / 1 / 0
A ja mam propozycję nie do odrzucenia :-) Wróćmy do tematu. Napiszcie coś więcej na temat efektywności i dostępności Piracetamu. To prawada że tylko recepta może być? Z tej definicji podanej w temacie i z tego co sam w necie wygrzebałem zapowiada się bardzo obiecująco :cheesy:

PS A jeszcze jak jego wpływ do działania cannabis jeśli komuś się zdarzyło spróbować. I tak całkiem przy okazji czy iMAO mają wpłw na THC? Sory jesli brzmialo to infantylnie...
Ostatnio zmieniony 07 lipca 2010 przez Kvjon, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 757 / 31 / 0
Z tego co wiem, inhibitory na THC działać nie powinny ale chuj to wie, już różne rzeczy działały na mnie co w teorii miały nie działać..

Mnie ciekawi sprawa efektów ubocznych stosowania piracetamu. Doświadczył ktoś jakichś?

Btw. oglądałem kiedyś program o chorym gościu, który nie mógł się praktycznie poruszać, z trudnością mówił(niestety nie pamiętam choroby) a po podaniu MDMA był w stanie chodzić o własnych siłach, mówić a nawet wykonywać niektóre ćwiczenia gimnastyczne :)
  • 2497 / 49 / 0
nie byl przypadkiem chory na parkinsona? ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 31 / 0
Właśnie nie stwierdzę tego ze 100% pewnością :)
  • 55 / 1 / 0
Efekty uboczne piracetamu to podniecenie seksualne. Zajebista sprawa.
Recepta zwykła. Możesz pochodzić po aptekach z pustym opakowaniem od memotropilu, ale to jest szukanie igły w stogu siana. Dostaniesz po jednym blistrze najwyżej. A ten środek trzeba brać w większych dawkach niż są opisane na ulotce. 1200-1200 to dosłowne minimum dziennie.
Jak nie masz pomysłu jak ogarnąć receptę, to zajrzyj do wątku o benzodiazepinach. Goście od klonów wiedzą wszystko na temat psychologii lekarzy.

Cannabis paliłem na tym. Wywaliło mnie z butów. Miałem fazę jak za dawnych czasów. To była odmiana Passion#1, a czułem się jakbym skosztował czystej sativy. Ale możliwe, że mocniejszy kop był spowodowany trzymiesięczną przerwą (bo tyle się leczyłem tym środkiem).
Ogólnie fajna odżywka, ale po pewnym czasie od zaprzestania leczenia wszystko wraca do normy.
"Dlatego ranisz mnie
nie wiedząc o tym, nie
nie wiedząc, nie
jak mocno ja
jak mocno ja kocham Cię"
  • 250 / 1 / 0
Charlie pisze:
Efekty uboczne piracetamu to podniecenie seksualne. Zajebista sprawa.
Recepta zwykła. Możesz pochodzić po aptekach z pustym opakowaniem od memotropilu, ale to jest szukanie igły w stogu siana. Dostaniesz po jednym blistrze najwyżej. A ten środek trzeba brać w większych dawkach niż są opisane na ulotce. 1200-1200 to dosłowne minimum dziennie.
Jak nie masz pomysłu jak ogarnąć receptę, to zajrzyj do wątku o benzodiazepinach. Goście od klonów wiedzą wszystko na temat psychologii lekarzy.

Cannabis paliłem na tym. Wywaliło mnie z butów. Miałem fazę jak za dawnych czasów. To była odmiana Passion#1, a czułem się jakbym skosztował czystej sativy. Ale możliwe, że mocniejszy kop był spowodowany trzymiesięczną przerwą (bo tyle się leczyłem tym środkiem).
Ogólnie fajna odżywka, ale po pewnym czasie od zaprzestania leczenia wszystko wraca do normy.
Ale jak dokładnie:) Opisz to proszę, jestem tak ciekawy że mnie skręca:) A dostałem maila że dopiero wysłąli wczoraj z apteki z Czech. Mocniej łapie? Łatwiej ogarnąć? Klimat większy? Czy po prostu pozamiatane i nie wiesz co sie dzieje? A może automatycznie ładuje sie zajebistość? Opisz jak najlepiej potrafisz! Będe wdzięczny. No i czy pomaga jeśli konopia ma neagtywny wplym w ciagu nastepnych dni? Wiecie lekkie roztrzepanie :-p

Druga sprawa. Jak to jest ze wszsystkimi napojami energetyzujacymi? Czytalem ze dodaja tam aniracetam i jak dla mnie to pasuje. Kiedys przypisywalem efekt tej lekkiej euforii i pogody ducha kofeinie, ale Yerba nawet w kosmicznych ilosciach tylko niweluje zmecznie i przyspiesza serce, tak samo kawa. Tego też jestem ciekaw :-)

No a co do recept to z ciekawosci zajrze, ale juz nie mam tego problemu :-D
  • 250 / 1 / 0
[quote="m477]
chcesz piracetam zeby trawa Cie mocniej kopala ? lol

moze w amerykanskich napojach dodaja, napewno nie w polskich[/quote]

Oczywiście NIE. Przy okazji się pytam. Bo też że paląc też bedzie milej to nie jest dla mnie powod do placzu :-)

Dlaczego napewno nie do polskich?
  • 138 / 2 / 0
A nie lepiej przestać ćpać mefedron i inne nawozy i ścierwa :P Wtedy sie poprawi :P
  • 250 / 1 / 0
mocniejsze odpowiedniki nie sa np aniracetam. :-)
  • 59 / / 0
Chciałem zapytać czy można sobie dać piracetam(nzw. handlowa nootropil) w żyłę aby zwiększyć siłę działania ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.