Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Jakie benzo najłatwiej zdobyć ?
Clonazepam(clonazepam)
234
20%
Temazepam (singnopam)
25
2%
Diazepam (relanium, valium)
248
21%
Alprazolam (afobam,xanax,alprox)
367
31%
Lorazepam (lorafen)
61
5%
Midazolam (dormicium)
17
1%
Nitrazepam (nitrazepam)
12
1%
Oxazepam (oxazepam)
40
3%
bromazepam (sedam,lexotam)
79
7%
clorazepat(cloranxen,tranxene)
108
9%

Liczba głosów: 1191

ODPOWIEDZ
  • 57 / 5 / 0
Mhmm... czyli facet w sile wieku. Jeśli chodzi o przesłanki/powody do leczenia benzodiazepinami no to najpopularniejsze i najłatwiejsze do symulacji to powracajace lęki, napady lęku, jakieś zaburzenia nerwicowe i tym podobne. Nie wiem może warto coś wspomnieć o jakiejś gonitwie myśli/obsesji z jakiegoś powodu. Aczkolwiek jesli wie o Twoim uzaleznieniu, to tak jak mowie bedzie ciężko bo teraz moze pomyslec ze po prostu sciemniasz ;). Ciezko mi Ci doradzic bo nie bylem akurat diagnozowany jako uzalezniony od kody ale w duzych miastach postrzegaja to uzaleznienie jako mogace doprowadzic po drabinie do morfiny i heroiny dosyc szybko i skutecznie. Wiec ostrożnie. Ewentualnie jak juz przepisze Ci jakiś lek, albo powie co chce Ci przepisać to wtedy możesz coś wspomnieć o relanium. Ale na zasadzie z głupia front, bez entuzjazmu, jak typowy laik. Może wtedy to go naprowadzi na poprawny kurs. To jest temat rzeka i pomysłów mam tysiące, ale nie chce Cię namawiać na jakieś zawiłe kłamstwa i gre aktorska w gabinecie bo łatwo można wyjść na idiotę, który przyszedł tylko wyzebrac benzo i będziesz juz w tej przychodni spalony. W ostateczności jak to nic nie da po prostu powiedz o co Ci chodzi w trakcie jeszcze następnej wizyty i odpuść. Może nie ten lekarz. ;)
scalono - aire

Ja powiem tak: od jakiegos czasu lecze sie w prywatnych placówkach-mam firmowy abonament. Jest roznie. Raz przyszedlem nacpany solidnie i nie spalem trzy dni to po 12min wyszedlem z recepta na klony. Trzeba troche "pograc" i podramatyzowac ale od trzech wizyt dostaje to co chce. Czy to benzo(klony, midazolam), czy z drugs(zolpidem) czy tramal. Po prostu pewnosc siebie, jasnosc/przejrzystosc w "zeznaniach" o chorobie/dolgliwosci (żeby sie nie pogubic) bo pytaja kilka razy o to samo jak chodzi o silne psychotropy. Warto byc troche poudzonym i gadac jak najety-zalecam wzbogacenie wizyty spidem/rcekiem, ale z glowa. Najlepiej jak was uznaja za wpolnormalnego czyli: teraz mu odwala bo nie bierze lekow, a jak wezmie to jest normalny czlowiek. Jak juz dlugo lecisz z tematem i to widac po twarzy to moze byc trudniej.
P.s. dzien przed wizyta lub tego samego dnia oczyszczamy twarz, nakladamy maseczke dla skory zmeczonej(najlepiej zelowa) i dajemy lifting pod oczy. Przy ciezszych przyladkach malujemy sie delikatnie pod oczami, polecam jakis slaby podklad do twarzy/cien pod oczy w celu uzyskania pozadanego efektu normalnej wzglednie zdrowej zadbanej twarzy. Do trgo czysta wyprasowana koszula, ladne spodnie i w miare zadbane buty. Tylko pamietajcie panowie, poproscie o pomoc jakas dziewczyne jesli chcecie sie malowac bo jak sami nigdy tego nie robiliscie to wygladac bedziecie karykaturalnie. I zalozenie-nie wyjde dopoki nie dostane tego czego chce, ale grzecznie bo nie wypisza wam klonow 2mg na pierwszej wizycie, wypisuja 30tabl/0,5mg. I przy tym pozostancie. Potem mozna mowic ze nie dziala bo za mala dawka. I jesli chodzi o neuroleptyki to mowcie ze juz probowaliscie wszystkie, ale nie wymieniajcie zbyt duzo nazw- bo ich przeciez nie pamietacie i nie przywiazujecie do lekow az takiej wagi ;). Historie ktora przedstawicie radze rozpisac na wykresie, bedzie latwiej poskladac portret tego kim chcecie byc.
=KLIENT W KRAWACIE JEST MNIEJ AWANTURUJĄCY SIĘ.
Jesli chodzi o zaswiadczenia od drugiej, trzeciej wizyty, lekarz musi miec pewnosc ze leki dzialaja a ty nie zmyslasz. Systematycznie przychodzisz na kilka wizyt, w koncu wypisze bo powie ze taki sposob leczenia jest ok. I masz miesieczny bilet na leki. ;)
  • 3 / / 0
Mógłby mi ktoś na priv doradzić, do jakiego lekarza prywatnie w Krakowie pójść, żeby dostać większe ilości alpry? Już mam wymyśloną całą bajeczkę o zaburzeniach lękowych i zmianie pracy, mam opakowanie po Afobamie 0,25. Teraz wolałabym jednak coś więcej ugrać, bo jednak płacić za wizytę 150, a wyjść z jednym opakowaniem to się nie opłaca.
  • 440 / 32 / 0
najłatwiej dostać alprę.
  • 12431 / 2418 / 0
Tak - obok Oxazepamu lekarze najchętniej wypisują właśnie alprazolam. Najlepiej iść do rodzinnego i poprosić o większy zapas. Mi ostatnio wypisała mimo, że nawet o niego nie prosiłem... recepta jeszcze niezrealizowana.
  • 440 / 32 / 0
oxazepam? to jest zapomniana i nie popularna benzodizepina. i jest też hujowa, także niech znika.

Najczęściej piszą alprę jako ogólny uspokajacz, a nasennie estazolam. Często też chca wcisnąć zolpidem. no i hydroxyzyna też jest powszechna.
  • 522 / 64 / 0
Z mojego doświadczenia wynika, że alprazolam, najlepiej powiedzieć, że chodzi o "Afobam", nie ma problemu z dostaniem u rodzinnego.
Uwaga! Użytkownik GL HF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12431 / 2418 / 0
Nie twierdzę, że Oxazepam jest najczęściej wypisywaną benzo. Twierdzę, że łatwo go dostać (o czym traktuje ten temat :))
  • 58 / 3 / 0
To jest paradoks.

Najłatwiejsza benzodiazepina do uzyskania od internisty to ta najmocniejsza- alprazolam (ex equo z klonami, ale z tymi o wiele trudniej)

... przypadeg? nie sądzę.

tak samo przypadkiem w USA wypisują oxycontin na ból głowy.
Uwaga! Użytkownik Kodakblak jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
Siema, idę jutro do psychiatry prywatnie. Mam za parenaście dni lot samolotem, wiem, że nie wsiąde nawet do niego bez czegoś. Powiedzieć mu coś w stylu "Za parę dni mam lot, panicznie się boje wysokości i na samą myśl często mam napady lęku", w razie czego powiedzieć że znam kogoś kto bierze alpra to bierze przed lotami i chce od razu 2-3 op ? Czy się domyśli czego chce i wyjdę z recka, lub może coś innego powiedzieć, ewentualnie prosto z mostu?
  • 585 / 62 / 0
Nieprzeczytany post autor: sidik »
jak poprosisz o trzy opakowania to na pewno uwierzy, ze to na kilkugodzinny lot samolotem. %-D popros po prostu o xanax, bo kiedys brales, niech sam ustali dawkowanie, a przy nastepnej wizycie wyzebrzesz wieksza ilosc.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.