Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
sobie tak leżałem, a jak pielegniarka dociskała tłoka to myślałem, że tam śmiechem parskne.. tak się fajnie zrobiło
podawałem rozne benzo i.v lorazepam diazepam klonazepam ale zdecydowanie diazepam prowadzi jesli chodzi o stan po klony dają tylko miętowy posmak w ustach lorafen sennosc
A więc sposób który dziala u mnie bez zarzutu
kruszymy uszymy rolki na pył np w gazecie mały kieliszek też by się przydał wrzucamy ten prosZek do tego spirytus jak nasz stać kupić setkę żeby 2ml stracić jak nie many na orginal dolewamy by w pomoce było te niecałe 20ml mieszamy chwilę z 30min niech posiedzi
Salicylowy 5ml lub zwykly podejrzewam ze dziś sobie taki Mix jebe %-D
Wszyscy już się odemnie odsuneli nie daj Boże tekst dużo kryształu to i samochód się znajdzie i mieszkanie
Anabolik pisze:O to ktoś chce poczuć 100 mg Od razu! JaK dziś będzie lekarz to minimum 3pąki na recepcie może więcej bo klonów i alpry raczej się przejadlemD i ni biore
A więc sposób który dziala u mnie bez zarzutu
kruszymy uszymy rolki na pył np w gazecie mały kieliszek też by się przydał wrzucamy ten prosZek do tego spirytus jak nasz stać kupić setkę żeby 2ml stracić jak nie many na orginal dolewamy by w pomoce było te niecałe 20ml mieszamy chwilę z 30min niech posiedzi
Salicylowy 5ml lub zwykly podejrzewam ze dziś sobie taki Mix jebe %-D
Wszyscy już się odemnie odsuneli nie daj Boże tekst dużo kryształu to i samochód się znajdzie i mieszkanie
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.