Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siemka mam arytmie serca piksa jadłem 4 razy w życiu za ostatnim razem kiedy jadłem odczułem mocniejsze bicie serca jednak zajarałem jeszcze trawe z wiadra a lubie sobie takie rzeczy wkręcić. Do rzeczy mam okazję zjeść pikse na sylwestra i nie wiem przypadkowo to może nie być o jedna za dużo :-|
  • 542 / 37 / 0
28 grudnia 2017klessczykon pisze:
Pigula wyjdzie na teście narkotykowym na mocz?
Wyjdzie jako speed.
  • 85 / 3 / 0
Cieszę się, że miałem okazje próbować dobre koła. Ostatnio jadłem takie przekozaki, że musiały mieć ponad 200mg MDMA w 1 kole, ponieważ po zjedzeniu połowy koła miałem pizdę na pół wieczora. Po kolejnej połówce zrobiło się mega opór mocno.

Jedna rzecz mnie zastanawia. Nie palę szlugów z zasady, tylko przy imprezie się zdarzy.
Natomiast w trakcie w/w imprezy SZLUGI były dla mnie tak samo konieczne jak guma do żucia- skąd taka korelacja? Że aż tak niemożlowienieziemsko chciało się szlugi palić?

Ja, osoba niepaląca, wychodząc na peta spalałem 2 pod rząd :rolleyes:
Ciekawi mnie ta zależność.

Ogólnie mój nr 2 drug of choice po mj, aczkolwiek pozwalam sobie na to jakiś 1 max 2 razy w roku, bo moim zdaniem jest to już odczuwalnie mocny narkotyk :old:
Uwaga! Użytkownik viktoreg jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Chcialbym przedstawic moj dziwny/niebezpieczny przypadek z pigula. A mianowicie w ciagu ostatnich trzech weekendow jadlem po jednym dropsie kazdej soboty. Za kazdym razem spoko. Dosc ciezkie wejscie ale jak sie zaladowala to bylo juz spoko zejscie lagodne sen rowniez duzy speed odrozniajacy od innych oczy wyjebane. Na drugi dzien zero zwaly wszystko wporzadku lecz tylko za pierwszym i drugim razem. Ostatniej niedzieli rano rowniez wszystko dobrze zero kaca az nastal wieczor. Wjebal mi sie jakis niepokoj szybkie bicie serca nie moglem usiasc na miejscu cos jakbym nie byl soba i uczucie ze mialbym zejsc. Bujnelem sie na pogotowie pomiar cisnienia 200/110 ekg nie wykrylo niczego krew rowniez. Dostalem tablete i syrop i po pol godzinie zaczelo slabnac i cisnienie zeszlo do 150. Pomoze ktos czym to moglo byc spowodowanie? Pikse mieszalem z alko ale umiarkowanie i w porownaniu z tamtymi dwoma razami ta rozgryzlem. Czy dlatego ze zbyt czesto? Tak wiem ze najlepiej raz na 2 tyg a najlepiej raz w miesiacu. Odpuscic sobie te tablety?
  • 85 / 3 / 0
Muszę przyznać, że takie jasne (chyba jasno-żółte) WB'ki (Warner Bros) klepią srogo.

Nie wiem ile w tym siedzi ale obstawiam coś ponad 200 mg
Ponieważ pół tab. wyjebało mnie z butów po 2gim poł zrobiło się srogo (acz przyjemnie ofc :-D )

To jest najlepsza ekstaza jaką jadłem a dodam, że wyczuwalnie było samo czyste MDMA nie żaden oszukaniec :gun:
Uwaga! Użytkownik viktoreg jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 4 / 0
10 stycznia 2018viktoreg pisze:
Nie wiem ile w tym siedzi ale obstawiam coś ponad 200 mg
Ponieważ pół tab. wyjebało mnie z butów po 2gim poł zrobiło się srogo (acz przyjemnie ofc :-D )
Jezus Maria, wyjebało po połowie tabsy ;) Jak ja ci zazdroszczę :) Ja się teraz cieszę, jak po tabsie 200 mg czuję rożnicę przed a po zażyciu. A czuję, ale to jest prawie niezauważalne, lecz i tak przyjemne uczucie. Tolerance is a bitch.
  • 40 / 13 / 0
@martin001

Na mnie od kiedy stwierdziłam ze dobrym pomysłem będzie przyjęcie grama na raz... Ta cudowna kiedyś w moim odczuciu substancja wcale nie działa. Teraz i dwa gramy nawet nie smyrają... Jak by organizm wcale w żaden sposób nie był w stanie przetworzyć tej substancji. Całkowity blok. [emoji20] od 3 lat zero poprawy. A sprawdzam raz na pół roku powiedzmy. Ostatni test uznaje za ostatni bo to zupełnie bez sensu. :(

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
tylko zmieniają się kolory
zielony żółty & czerwony
  • 200 / 16 / 0
Wie ktos na czym sa rozowe Czaszki Red Army? MDMA czyste to z pewnoscia to nie jest. Zajadam sie tym od dluzszego czasu, cuksy idealne dl mnie. Gadatliwosc, troche kanapowe dzialanie, po 1-2 godziny od wejscia nastepuje rozleniwienie i piekna psychodela, momentami czuje sie jak na lzejszych dawkach miprocyny i ta psychodela trwa do 5 godzin. OEVy i CEVy pełna para. Jestem wlasnie po jednej i az mnie w lozkuuu wyginaa [emoji173][emoji173]
  • 19 / 5 / 0
Siema
Prawda że ekstazy PP szare są mocniejsze niż zielone/pomarańczowe ( w kształcie sześciokąta) warto przepłacać?
I WAŻNIEJSZA jeszcze jedna sprawa do was.Ma ktoś pojęcie czy ekstaza bedzie mocno szkodzić na zdrowiu jeśli wezmę z około 2 sztuki w piątek i sobotę? Co weekend? Prosze o szybką odpowiedz kogos kto ma pojęcie o tym
  • 28 / 7 / 0
Serotoninę sobie zjedziesz za mocno i po drugim dniu będziesz miał srogą zwałę. A jak spróbujesz pociągnąć jeszcze kilka dni w takim ciągu to przepalisz sobie styki, MDMA przestanie w ogóle na ciebie działać i możesz dostać HPPD od uszkodzeń w ośrodku wzroku. Jedzenie częściej niż raz na miesiąc to głupota bo serotonina się nie zregeneruje jak trzeba, poczytaj sobie jak działa MDMA bo widzę że wiedzy w temacie ci brakuje.
A o pixy nie pytaj bo nie dość że są nierówno bite bo to nie firma farmaceutyczna je robi to do tego prasę może sobie każdy kupić i bić co mu się podoba.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.