Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
28 grudnia 2017klessczykon pisze: Pigula wyjdzie na teście narkotykowym na mocz?
Jedna rzecz mnie zastanawia. Nie palę szlugów z zasady, tylko przy imprezie się zdarzy.
Natomiast w trakcie w/w imprezy SZLUGI były dla mnie tak samo konieczne jak guma do żucia- skąd taka korelacja? Że aż tak niemożlowienieziemsko chciało się szlugi palić?
Ja, osoba niepaląca, wychodząc na peta spalałem 2 pod rząd :rolleyes:
Ciekawi mnie ta zależność.
Ogólnie mój nr 2 drug of choice po mj, aczkolwiek pozwalam sobie na to jakiś 1 max 2 razy w roku, bo moim zdaniem jest to już odczuwalnie mocny narkotyk :old:
Nie wiem ile w tym siedzi ale obstawiam coś ponad 200 mg
Ponieważ pół tab. wyjebało mnie z butów po 2gim poł zrobiło się srogo (acz przyjemnie ofc :-D )
To jest najlepsza ekstaza jaką jadłem a dodam, że wyczuwalnie było samo czyste MDMA nie żaden oszukaniec
10 stycznia 2018viktoreg pisze: Nie wiem ile w tym siedzi ale obstawiam coś ponad 200 mg
Ponieważ pół tab. wyjebało mnie z butów po 2gim poł zrobiło się srogo (acz przyjemnie ofc :-D )
Na mnie od kiedy stwierdziłam ze dobrym pomysłem będzie przyjęcie grama na raz... Ta cudowna kiedyś w moim odczuciu substancja wcale nie działa. Teraz i dwa gramy nawet nie smyrają... Jak by organizm wcale w żaden sposób nie był w stanie przetworzyć tej substancji. Całkowity blok. [emoji20] od 3 lat zero poprawy. A sprawdzam raz na pół roku powiedzmy. Ostatni test uznaje za ostatni bo to zupełnie bez sensu. :(
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
zielony żółty & czerwony
Prawda że ekstazy PP szare są mocniejsze niż zielone/pomarańczowe ( w kształcie sześciokąta) warto przepłacać?
I WAŻNIEJSZA jeszcze jedna sprawa do was.Ma ktoś pojęcie czy ekstaza bedzie mocno szkodzić na zdrowiu jeśli wezmę z około 2 sztuki w piątek i sobotę? Co weekend? Prosze o szybką odpowiedz kogos kto ma pojęcie o tym
A o pixy nie pytaj bo nie dość że są nierówno bite bo to nie firma farmaceutyczna je robi to do tego prasę może sobie każdy kupić i bić co mu się podoba.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.