Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
- Sunifiram
- PRL-8-52
- Adrafinil
- Fenylopiracetam / Piracetam
- izopropylofenidat (jakiś dział w Stymulanty) + opcjonalnie (ja jestem na nie dla tej substancji) 4F-MPH oczywiście w dawkach pronaukowych, a nie rekreacyjnych.
Daj sobie spokój z fetą. Na początku jest zajebiście, a potem kończysz z dziurą w mózgu i utratą części umiejętności...
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
ps. offtopujemy, bo to nie wątek o 2-FMA...
Dodam jeszcze do samej amfetaminy. Nie mam nic przeciwko amfetaminie samej w sobie, bo brana od święta przez osoby chore na ADHD lub ChAD, pozwala na ogarnięcie wielu rzeczy i USPOKOJENIE ;-) Ale tak jak napisałem "od święta". Częste branie prędzej czy później odbije się na zdrowiu.
ps. amfetamina oczywiście od zaufanego chemika, a nie od dresa
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
sugo pisze:ile ty tego brałeś, że aż tak ci wyżarło mózg? Ja od pół roku brałem co weekend przez piątek i sobotę + 3x przez 12-14 dni z przerwami na spanie i nie widzę kompletnie żadnych "ubytków intelektualnych" jedyne serducho i wątroba zaczynały dawać o sobie znać.
Eskevar, mam pytanie czy klepała normalnie ta fuka i kurwiła rozpuszczalnikiem?
Ile to juz lat !
ta wytwarzana z pasty ma jaki profil działania ?
nie którzy mówią, że ta z pasty działa jak koks, co godzinkę po małej poprawiasz jest euforia, można po tym jeść i spać.
prawda to ?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.