Na pierwszy trip nie chciałem za mocno więc wziąłem 12łyżeczek i uświadczyłem tego falowania i oddychania natury, fraktale na chodniku jak się za długo wpatrywałem. Messenger się rozpływał i ciężko było pisać. Ale krótko trzymał peak, z 1,5h max.
przeniosłem - bg
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
2. Na was nic nie zadziała, albo lekko będziecie mieć podkręcone kolorki i trochę humor się poprawi. - MINIMUM tydzień między jednym waleniem a drugim
Masakryczny bad-trip.
Przez większość czasu nie byłam nieświadoma co dzieje się w świecie fizycznym.
Wydarzenia i rzeczy które robiłam zapętlały się po kilkanaście razy.
Byłam pewna, że umarłam, wszędzie było pełno krwi. Gdy byłam w stanie wstać pół świadoma po minięciu peaku sądziłam, że oglądam jak świat wyglądał przed moją śmiercią.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.