Na pierwszy trip nie chciałem za mocno więc wziąłem 12łyżeczek i uświadczyłem tego falowania i oddychania natury, fraktale na chodniku jak się za długo wpatrywałem. Messenger się rozpływał i ciężko było pisać. Ale krótko trzymał peak, z 1,5h max.
przeniosłem - bg
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
2. Na was nic nie zadziała, albo lekko będziecie mieć podkręcone kolorki i trochę humor się poprawi. - MINIMUM tydzień między jednym waleniem a drugim
Masakryczny bad-trip.
Przez większość czasu nie byłam nieświadoma co dzieje się w świecie fizycznym.
Wydarzenia i rzeczy które robiłam zapętlały się po kilkanaście razy.
Byłam pewna, że umarłam, wszędzie było pełno krwi. Gdy byłam w stanie wstać pół świadoma po minięciu peaku sądziłam, że oglądam jak świat wyglądał przed moją śmiercią.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.