Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 163 / 5 / 0
Kiedy dostałem miprocynę, chciałem się upewnić bez wagi ile ma 1 mikrołyżeczka biała od noopeptu. Więc przerzucałem z samarki na kartkę, pewnie z niewielkim błedem. Wyszło, że 1 płaska ma 0,85mg.
Na pierwszy trip nie chciałem za mocno więc wziąłem 12łyżeczek i uświadczyłem tego falowania i oddychania natury, fraktale na chodniku jak się za długo wpatrywałem. Messenger się rozpływał i ciężko było pisać. Ale krótko trzymał peak, z 1,5h max.

przeniosłem - bg
  • 610 / 29 / 0
Zielona piguła zakupiona 6 miesięcy temu, jak będzie z aktywnością? Przechowywana w paru samarkach, ciemnym miejscu, temperatura pokojowa. Nie spodziewam się dużych spadków, ale czy jakieś bedą? Sory jeśli pytanie się pojawiło, ale ostatnie parę stron nie kojarzę a nie chce mi się bardziej wertować
  • 3651 / 999 / 2
Nie pojawiło o pigule. Ja kupiłem w wakacje proch z miprocyną i do teraz wybitnie działa. Tyle, że trzymałem w zamrażarce. Ta temperatura pokojowa mnie niepokoi. Gdzie dokładnie trzymałeś?
sky is the limit
  • 610 / 29 / 0
W znanym i lubianym opakowaniu po płyty CD ;), a to głęboko w szafce. Proch u mnie też działa bez zarzutów przy trzymaniu w pokojowej temperaturze, ale na przestrzeni trzech a nie sześciu miesięcy
  • 3651 / 999 / 2
Najlepiej to jak spróbujesz. Zatruć się nie zatrujesz. Jak proch działał git po 3mc, to po 6 pewno z 50% będzie słabsze. Zamrażarka jest zdecydowanie lepszym rozwiązaniem.
sky is the limit
  • 2883 / 303 / 0
Jadłem dziś 2tabsy 20mg i BL nie ma żadnego nie wiem czego się obawiacie, całkiem przyjemna tryptamina
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 3651 / 999 / 2
Może masz po prostu dobrą dietę, JSC? ;-)
sky is the limit
  • 70 / 7 / 0
Jadlem wczoraj z kolega mielismy 120mg celowalismy w 20mg. Podzielilismy na 6 kresek ale wzielisny 2 najmniejsze w obawie przed nieogarem bo niektore relacje sa takie ze o jeny po 20mg ... ostatecznie wzielismy napewno mniej niz 20mg do nosa ja 0 efektow tylko plakanie ze smiechu ale 0 visualizacji . Kolega mial visuale mowil ze drzewa sie placza i rosna w gore albo jak jakis krzak byl przy drzewie to normalnie widzial jak on oplatuje cale drzewo po sam szczyt. Ogolne falowanie itd. Aha i ze drzewa wychodza z rzeczywistosci jakbyscie mieli obraz drzew i z niego wychodza drzewa tylko ze w realu :p a ja nic kompletnie zawiodlem sie. Aha i jeszcze mial pod powiekami biale trojkaty i w srodku liczba 14 tez biala ale nie wiedzial o co chodzi xd... dzisiaj chcemy wziac oralnie 70mg na 3 bo okolo 10mg rozsypalem. Brat byl nastawiony 100% na nie ale jak zobaczyl jaka zwale mamy to namawial nas zeby z nim zajebac i dzisiaj chcemy wlasnie jak myslicie np po 25mg oralnie (brat 20) cos na nas zadxiala jak wcxoraj wzielismy okolo 15-18mg do nosa? I nie wiem moze do nosa to slabiej dziala czy o co chodzi?? Zaluje ze odrazu 30mg nie wzielem...
  • 3651 / 999 / 2
1. Musiałeś mieć rozwaloną tolerancję, a kolega nie. Podejrzewałbym, że mogliście mieć zwietrzały proch, ale jak razem z tego samego sortu, to raczej tolerancja.
2. Na was nic nie zadziała, albo lekko będziecie mieć podkręcone kolorki i trochę humor się poprawi. - MINIMUM tydzień między jednym waleniem a drugim
sky is the limit
  • 76 / 3 / 0
Poszło 70mg.
Masakryczny bad-trip.
Przez większość czasu nie byłam nieświadoma co dzieje się w świecie fizycznym.
Wydarzenia i rzeczy które robiłam zapętlały się po kilkanaście razy.
Byłam pewna, że umarłam, wszędzie było pełno krwi. Gdy byłam w stanie wstać pół świadoma po minięciu peaku sądziłam, że oglądam jak świat wyglądał przed moją śmiercią.
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.