Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
"Rutyna to rzecz zgubna "
#butan #inhalanty #srodki wziewne #metabolizm
W duckduckgo sholar.
Tutaj przykładowy link, pierwszy i szósty zawierają jako tako mechanizm działania.
https://scholar.duckduckgo.pl/scholar?hl=pl ... ewny&btnG=
Jak by było coś przydługiego to cril + g i fraza.
20 grudnia 2017Zgienty pisze: Umówmy się. Fajny, dobry hit butanu z randomowego gazu do zapalniczek robi co najmnniej jak poppers.Powoli łapiemy dzyndziel w japie zębami, upuszczamy gaz, ciągniemy hita. Trzymamy w płucach jak pierwszego bucha i jest kurwa kosmos, potwierdzam.
Ten dzyndzel trzeba delikatnie nacisnąć, wtedy nie strzeli zimnym gazem.
23 grudnia 2017Retrowirus pisze: Zgiety ale z zapalniczki czy gazu do nabijania? Kurwa prosto do ryja zimnym gazem? Nie lepiej przez balon albo szmatke ?
Nie wdychałem dużo więcej bo jednak z inhalantsmi nigdy nie posunąłem się za daleko bo bałem się negatywnych efektów, ale widać potencjał dla hardkorowca.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.