Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
"Rutyna to rzecz zgubna "
#butan #inhalanty #srodki wziewne #metabolizm
W duckduckgo sholar.
Tutaj przykładowy link, pierwszy i szósty zawierają jako tako mechanizm działania.
https://scholar.duckduckgo.pl/scholar?hl=pl ... ewny&btnG=
Jak by było coś przydługiego to cril + g i fraza.
20 grudnia 2017Zgienty pisze: Umówmy się. Fajny, dobry hit butanu z randomowego gazu do zapalniczek robi co najmnniej jak poppers.Powoli łapiemy dzyndziel w japie zębami, upuszczamy gaz, ciągniemy hita. Trzymamy w płucach jak pierwszego bucha i jest kurwa kosmos, potwierdzam.
Ten dzyndzel trzeba delikatnie nacisnąć, wtedy nie strzeli zimnym gazem.
23 grudnia 2017Retrowirus pisze: Zgiety ale z zapalniczki czy gazu do nabijania? Kurwa prosto do ryja zimnym gazem? Nie lepiej przez balon albo szmatke ?
Nie wdychałem dużo więcej bo jednak z inhalantsmi nigdy nie posunąłem się za daleko bo bałem się negatywnych efektów, ale widać potencjał dla hardkorowca.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.