Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1181 / 43
Mnie tak.
Tolerka na wszystko mi spadła, przytyłem, odtrułem się, odpocząłem, rodzina miała spokój, miło wspominam pobyt. To zawsze jakieś życiowe doświadczenie. A i dużo jest czasu na przemyślenia.
A wy traktujecie psychiatryk jak jakiś karcer i karę. Jak zsyłkę na Sybir.
Jakby nie było jest to szpital, i z założenia ma nas leczyć.
Taki trochę "czyściec" dla dusz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4894 / 853 / 0
11 grudnia 2017london5 pisze:
Mnie tak.
Tolerka na wszystko mi spadła, przytyłem, odtrułem się...
A podobało Ci się bycie zombie jak się neuroleptyki rozkręcały? %-D

Bo mnie nie .
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1181 / 43
Ja nie byłem jak zoombie. W pasach też nie byłem, czy kaftanie.
Nawet tam się nie nudziłem. Brałem nawet udział w zajęciach kulinarnych. Ale może dlatego, że nie był to jakiś zaostrzony odział. Potem miałem wolne wyjścia, to sobie normalnie piłem browary i paliłem Maczanę w kiblu.
  • 916 / 170 / 0
Nieee dla psychiki oczu i hyperreala to kosa na kamień. Siedzę po 20/24 na tablecie i spamuje wszędzie gdzie mogę niszczę oczy i nuda...

Czytaliście HrabiegoMonte Christo? Tam jest opisany doskonale proces dzielenia dnia na śniada leki obiad i kolacje potem na godziny, godziny na minuty, a minuty na myśli.
Ale rzucę ta kodeinę bo dobra wcale nie jest na dłuższa metę.
(Ale pamiętajcie ze na szybko to panaceum.)
Edit: ja waliłem jakiś keton pierwszego dnia. Myślałem ze to czuwajka jadalna. Bo z jerba.
U mnie nie ma nic, odział zaostrzony tez nie jest, można mieć nawet żyletki.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 5774 / 1181 / 43
No to zawsze możesz chodzić po korytarzu, palic na palarni, bajerować pielęgniarki, wyłudzać leki, oglądać tv. Możesz być sobą, nawet biegac nago. I tak jesteś u czubków, i jestes jednym z nich.
Jest milion możliwości spędzania tam czasu.

Aha. I takie wczesne małe życzenia świąteczne.
Szczerze życzę każdemu użytkownikowi naszego forum, aby trafił na kilka tygodni do psychiatryka. Na prawdę.
Wielu tu jest ciekawskich, kiedyś sami się tam znajdziecie i będziecie wiedzieć jak to wygląda. Większość ludzi na słowo psychiatryk reaguje dziwnie, a to że tam byłeś skreśla cię w ich oczach. Bo są głupimi debilami.
Ostatnio zmieniony 11 grudnia 2017 przez london5, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 4894 / 853 / 0
biegac nago...
Za takie ekscesy Cię zapną w pasy albo kaftan %-D
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5035 / 863 / 0
Psychiatrk to kolejna stacja w drodze krzyzowej cpuna. Na koncu wisisz na krzyzu w dziale Zgony. Nie dziwie ze wielu sie broni przed pobytem tam.
Endother, lepiej zostan bo jak Cie czytam to nieźle odkleiło Cie. Sorki zxa dosadność, ale piszesz jak potluczony :)
Psychiatryk to jedno z doswiadczen cpunskich obok przedawkowań SOR, zeznan na pałach.

Potem też ma się w papierach taki pobyt. Można dostać też zakaz spozywania susbtancji sajkoaktywnych.
Dla rodzinki to krok milowy w ubezwlasnowolnieniu delikwenta.
Ja tam plusów pobytu nie widzę.
No może poza konktaktami na lepsze cukeirki.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1893 / 179 / 0
Mnie tak.
Tolerka na wszystko mi spadła, przytyłem, odtrułem się, odpocząłem, rodzina miała spokój, miło wspominam pobyt. To zawsze jakieś życiowe doświadczenie. A i dużo jest czasu na przemyślenia.
A wy traktujecie psychiatryk jak jakiś karcer i karę. Jak zsyłkę na Sybir.
Jakby nie było jest to szpital, i z założenia ma nas leczyć.
Taki trochę "czyściec" dla dusz.
Zależy na ile trafisz. Jak zaćpałeś/nachlałeś się i naodpierdalałeś maniany to faktycznie i odtrujesz się i przemyślisz sprawę. Miesiąc czy dwa i pół (sorry pojebało mi się - przymusowe leczenie to faktycznie dwa i pół miesiąca) jeszcze nikomu życia nie zmarnowało. Ale i tak to nie dom wypoczynkowy. Dużo świrów, otępiałych, zwarzywionych dusz. Lekarz nie wie co ci dać na pierwszy rzut i może cię wykręcić. Naoglądałem się tych zombiaków kursujących w te i we w te po korytarzu.
Jest jeszcze sądówka. Ludzie czasami siedzą tam latami za damski chuj.
  • 4894 / 853 / 0
Oglądałem kiedyś w "uwadze" czy podobnym programie właśnie o takiej sądówce. Koleś przesiedział 8 lat za damski chuj, nie pamiętam o co poszło chyba o morderstwo i został uznany za niepoczytalnego a był niewinny. Ładnie mogą człowieka upierdolić, siedź 8 lat ze świadomością że udupili Cię tak za niewinność.
  • 279 / 24 / 0
Spoko było, śmiesznie w sumie
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.