Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
codeine pewnie czytałeś tutaj opinie iż łatwiej rzucić hel niż benzodiazepiny, dlatego odtruwanie sie przy ich pomocy uważam za absurdalne. Może wielkim opiatowcem nie jestem jadłem tylko kode i tramal, (którwe swoją drogą grzały mnie satysfakcjonująco) ale te dwie używki rzuciłem bezproblemowo, natomiast benzodiazepiny ciągle wpierdalam raz częściej raz zadziej, ale naprawdę kiedy przychodzi piątkowy wieczór i masz zamiar wyjść na browara to chęć zarzucenia klona czy dwóch jest u mnie w pizdu duża.
pisząc tego posta jestem nacpany benzo. zaraz ide na miasto pogadać z nieznajomymi :) powodzenia
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Ciężko jest odstawić benzo, odstawisz i przez kilka dni będzie dobrze. Po kilku dniach zaczną się objawy odstawienne, jedne będą się pojawiały i ustępowały a w miejsce nich będą następne (jedne są bardziej uciążliwe, inne mniej to indywidualna sprawa). To potrwa przez około tydzień. W tym czasie będziesz miał wielkie ciśnienie na wjebanie benzo, rozumiesz objawy odstawienne są chujowe a ty masz świadomość że masz w szufladzie tabsy, które to zlikwidują. Więc gdy chcesz naprawdę odstawić to wyrzuć wszystkie klony itp. Swoją drogą to ciężko to wyjebać bo zawsze jest myśl, że mogą się jeszcze przydać :) Ja brałem przez 1,5 miesiąca codziennie alprazolam do 8 mg dziennie z browarami, udało mi się odstawić (bez redukcji dawki! ale ciśnienie jest. I gdy przyjdzie weekend to czasem sobie coś zapodam do piwka, ale strasznie uważam aby znowu się nie wjebać. Ale i tak zdarzają mi się wpadki np. po 2 zolpidemach z piwkami zjadłem cały listek abofamu 0,5 mg czego ni chuja nie zapamiętałem, obudziłem się i listek pusty. Całe szczęście że został tylko jeden liste, gdyby była cała paczka to pewnie by poszła.
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 622 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: opiate warrior »
Ale ja byłem tylko przez jakieś 7-10 dni na klonach i zolpidemie.

Teraz zajadam tylko zopiklon (Imovane)... A czy on daje też objawy odstawienne jak benzo czy tylko bezsenność z odbicia?
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Zig hajl, ćpuny. Chcialbym wygrzebac z waszch mozgow wiedze na ow temat, bo ni chuja nie potrafie znalezc info w czelusciach sieci. Wpierdalalem relanium rekreacyjnie przez jakis tydzien (z jednodniowa przerwa), pozniej zajadalem xanax przez kolejne 5 dni rowniez z jednodniowa przerwa. Pytanie jest oczywiste - groza mi jakies szatancze objawy odstawienia, gdy poprostu porzuce sciezke xanaxu ot tak, tu i teraz?
Podzienkowau uprzejmje za ewentualną pomoc.

/edit

Relki w dawkach od 10 do 25 mg, xanax 1 do 4, zaleznie od humoru i nastawienia do rzeczywistosci.
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2007 przez potylica, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik potylica nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: paszcza420 »
dzieci w afryce nie maja aspiryny, a Ty cpasz xanax bez opamietania. szatancze skutki tego wystepku zaznasz jak wracajac ze szkoły potrąci Cie fiat ducato, a dusza twa powedruje prosto do piekła.
Here is something you can't understand
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this

Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
  • 49 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanKalahan »
Hyhy, grożą ^_^

Jednodniowa przerwa to pikuś, u mnie najgorsze objawy zaczynały się 2-3 dnia abstynencji.

Tydz. relanium w dawkach w przeliczeniu na lorafen 1-2,5mg, i 5 dni xanax, który jest 2 razy mocniejszy niż lorafen.

Wg. mnie to już jesteś wjebany. :cheesy: Nie chodzi nawet o dawki, tylko o to, że jesz w zasadzie codziennie.

Moja rada - skończ z tym im szybciej tym lepiej. Im dłużej tym dużo baaaaaaaardziej boli.

Kurwa, jak jeszcze możesz to chociaż żryj to co 4-5 dni a nie kurwa codziennie!! Wjebiesz sie zanim zdazysz powiedziec placek z jagodami. I to fizycznie a nie zadne sraty taty psychicznie.
Ostatnio zmieniony 15 listopada 2007 przez PanKalahan, łącznie zmieniany 1 raz.
-(...) a mój wnuczek zostanie pilotem.
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..

ej. no? huj!

ejnohuj

i dużo KIECZUKU szefowo
  • 3523 / 53 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
a ja obstawiam, że nawet nie poczuje.
Potylica wróć za kilka dni i napisz jak było. Jeśli miałeś rację Kalahan to stawiam klona %-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 49 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanKalahan »
Iii tam, Adwokat Diabła się znalazł. ;-)

Potylica szybko nie wróci. Chłopak przyćpał 15mg alprazolamu bez tolerancji i jest już w drodze do Hamburga do męskiego burdelu. Jest bardzo podekscytowany spotkaniem z wnuczką adolfa hitlera, jak wyjaśniono mu cel podróży.
-(...) a mój wnuczek zostanie pilotem.
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..

ej. no? huj!

ejnohuj

i dużo KIECZUKU szefowo
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Temat z dupy, do dupy i do smietnika. Uzaleznisz sie po 108mg alprazolamu, 505mg relanium w czasie 5 tygodni, 2 dni i okolo 7 godzin.Debilne pytanie debilna odpowiedz. Potylica to chyba jakis walniety naziol z tego co stwierdzam poza tym. Mniejsza z tym, Potylica, to tak jakbym zadal tobie albo komus pytanie po ilu dniach/miesiacach/latach picia alkoholu uzaleznie sie? Umialbys mi odpowiedziec na to pytanie? Chyba nie. Pytanie wiec jak widzisz bez sensu jak caly ten temat.

@PanKalahan: dlugo brales ten lorafen? Przejebana benzo. Ja odstawiam klona. Juz 2 miesiace odstawiam i w huja tak naprawde lece, ale trzeba w koncu podjac jakies konkretne kroki w tym celu, bo nie zdzierze ;-) . Odezwij sie na priv jak cos.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: potylica »
LOL, z tym naziolem trafiliście w samo sedno, buehehehe.
Reszty twojego smętnego srania nie chciało mi sie czytać, ale i tak wypierdalaj.
Uwaga! Użytkownik potylica nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.