Nigdy nie stosowałem żadnej substancji tą drogą podania.. zdrowy rozsądek mi podpowiada, żeby tego nie robić, ale jestem ciekawy jak to wygląda
Czy twój homet po takim czasie jest zdegradowany? Nie mam pojęcia, ale ja bym raczej tego nie żarł, choćby dlatego, że na rynku jest dużo ciekawych lizergamidów i nie warto ryzykować.
Sam mam trzyletnie kartony na jakiejś fenylce i jakoś mam ciągle opory przed wrzuceniem tego na ząb.
20 listopada 2017h4sher pisze: Były wielokrotnie posty, że zdegradowane tryptaminy powodują duży bodyload i ciężkie badtripowe fazy.
20 listopada 2017OdwiertKorzenny pisze: Ja bym spróbował małą dawke, ale pod warunkiem JEŚLI NIE JEST TRUJĄCE
mój drugi trip na tym środku.
Ciężko opisać słowami, co czułem na tripie.. takie to było piękne.
Ale opisze bodyload.
Ciężki, okrutny bodyload, ciężkość na ciele, wazo.
Szum w uszach, ucisk na całym ciele, ciężki oddech, strach.
Grobowe zimno, drgawki.
Jedno uderzenie serca, powolne, dłuuugie, ciche.. jakby miało być tym ostatnim.
Słyszałem i czułem krew jak płynie po ciele, myślałem, że umieram.
Czy było warto ?
TAK
Bardzo silne narzędzie, potężny środek,
odwagi.
czy jest możliwa śmierć od wazo przez 4-HO-MET'a ?
bo raz po dawce ~33 miałem takie wazo, że myślałem, że zejdę
z tego co pamiętam leki na nadciśnienie pomagały chyba?? (coś typu: amlozek, porpril itp.)
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.