ODPOWIEDZ
  • 607 / 25 / 0
Re: U-47700
Nieprzeczytany post autor: Grenseal »
[mention]szukambucha[/mention]

Jedną z opcji jest.
Spoiler:
Tylko widzę, że wykupiono i trzeba pytać. Ja zamawiałem jakiś czas temu.

Kolego [mention]Grenseal[/mention], ostatni raz proszę. Dział Sprzedawcy+ się kłania - ostrzeżenie słowne. Kolejne będzie nagrodzone warnem i banem. \ TiJaz
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 692 / 70 / 0
Tak, legit. Chociaż nie wiem ile tam jest tej uli, ale na 2 dni walenia starcza. Również bym wolał proszek (a już wogóle granulkje %-D) ale z moich informacji wynika, że no nie ma go w PL.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 404 / 40 / 0
29 października 2017EKSUDIPRODZEKTU pisze:
Ta, w tym atomizerze siedzi u47 confurmd %-D
I 10 strzałów %-D Tam ma być %-D
  • 5198 / 918 / 0
Grenseal, podziekuj DXM. Zacznij dzienniczek prowadzic bo to fajna sprawa . Mozna zaleznosci sobie obcykac. Moze sobie sztuke zamowie ale musze miec legit source.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 607 / 25 / 0
[mention]ledzeppelin2[/mention]

Właśnie podsunąłeś mi niezły pomysł. Już sobie wymyśliłem jak to zorganizuje, co będzie tam zawarte. Serio nawet będę spisywał ile benzo zżerał (ile alpry, broma, klona, lora, RC benzo). %-D
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 88 / 2 / 0
Jak ktos ma tolerke na 5mg fnt'a, to oplacalna zabawa? Bardziej o sprobowanie chodzi..
And if you're downright disgusted
And life ain't worth a dime
Get a girl with far away eyes
  • 68 / 4 / 0
oplacalna :) Ula byla dobra jak jeszcze BYLA :)
  • 1931 / 318 / 0
27 listopada 2017wyngiel pisze:
Jak ktos ma tolerke na 5mg fnt'a, to oplacalna zabawa? Bardziej o sprobowanie chodzi..
Weź daj spokój, jak już masz ćpać to daruj sobie to gówno. Bo to gówno i nic więcej, bezwartościowy chłam. Jedyną przydatną funkcją U-47700 są częste przedawkowania oczyszczające świat z narkomanów :finger:
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 658 / 53 / 0
Już niestety nie
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 454 / 39 / 0
Pytanko z ciekawości: czemu Ulcia oralnie ładowała się w 5 minut, a większość substancji potrzebuje chociaż tych 20-30 minut?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.