SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Działa chyba podobnie do alko...
Drug-on pisze:A co to jest TRV?jogurt pisze: DEX, TRV i moze jak legalne chcesz to spice gold?
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
Co do alkoholu, ja po miesiacu picia bylem totalnie odmozdzony - nie docieraly do mnie slowa innych ludzi, nie potrafilem sie an niczym skupic i dojsc do jakichkolwiek spojnych wnioskow. Przez pewien czas uchodzilem za troszke bardziej ruchliwe warzywo ]
Miesiąc? To co Ty piłeś? Paliwo rakietowe?
Koledze polecam jeździć na dziwki, zdrowe (względnie) nie ryje łba, no i jest przyjemne. No chyba że masz dziewczyne to ruchaj ile wlezie.
Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.