Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1345 / 147 / 8
3mmc.
to gówno było zajebiste i lubiłem zapach ketonu.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 502 / 42 / 0
  • 8103 / 913 / 0
Widac ze duzo osob teskni z ketonami.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 42 / 28 / 0
07 października 2017UJebany pisze:
Myślę że bardziej za iluzją która tym ketonom towarzyszyła, zwłaszcza pierwsze razy niezapomniane wspomnienia natomiast jak ktoś troche tego przejadł to wie że to była iluzja okupiona mękami i nie wrócił by do tego.
Uwaga! Użytkownik kebec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 3 / 0
Strychnina,ale trzeba biegać szybciej niz szczury

scalone - JSC

pentedron!
  • 102 / 6 / 0
klawiatura pisze:
3mmc. Zdecydowanie. Miłość od pierwszego ładunku.
zgadzam się, tęsknię za starą trójką
scalono - aire
kebec pisze:
07 października 2017UJebany pisze:
Myślę że bardziej za iluzją która tym ketonom towarzyszyła, zwłaszcza pierwsze razy niezapomniane wspomnienia natomiast jak ktoś troche tego przejadł to wie że to była iluzja okupiona mękami i nie wrócił by do tego.
zależy
zależy co jest dla kogo ważne
  • 97 / 1 / 0
Uwaga! Użytkownik ZenonBrzuch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 605 / 89 / 0
Ja osobiście najlepiej wspominam swoje pierwsze przygody z danymi substancjami. I zgodzę się z tym, że później już nie jest to samo. Konkretne substancje kojarzę sobie zawsze z konkretnymi ludźmi, konkretnymi okolicznościami i konkretną datą, okresem z przeszłości :) Najmilej właśnie wspominam 3mmc, a najgorzej 5-MeO-MALT, ale to już inna para kaloszy :D Każda substancja czegoś mnie nauczyła i wróciłabym do każdej, gdybym tylko miała pewność, że tym razem użyję jej z odpowiednim podejściem i konkretną wiedzą.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 326 / 13 / 0
Chciałbym żeby grzyby dały mi jeszcze kiedyś coś tak magicznego jak za pierwszym razem. Choć w sumie nie narzekam, bo zawsze jest fajnie. No i tęsknię za giblem, bo butla mi się skończyła :c
  • 10 / 4 / 0
Sól sodowa kwasu dietylobarbiturowego.
Cudowny stan, ta karuzela w głowie :heart:
Uwaga! Użytkownik OpioWrak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.