Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1345 / 148 / 8
3mmc.
to gówno było zajebiste i lubiłem zapach ketonu.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 502 / 42 / 0
  • 8103 / 914 / 0
Widac ze duzo osob teskni z ketonami.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 42 / 28 / 0
07 października 2017UJebany pisze:
Myślę że bardziej za iluzją która tym ketonom towarzyszyła, zwłaszcza pierwsze razy niezapomniane wspomnienia natomiast jak ktoś troche tego przejadł to wie że to była iluzja okupiona mękami i nie wrócił by do tego.
Uwaga! Użytkownik kebec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 3 / 0
Strychnina,ale trzeba biegać szybciej niz szczury

scalone - JSC

pentedron!
  • 102 / 6 / 0
klawiatura pisze:
3mmc. Zdecydowanie. Miłość od pierwszego ładunku.
zgadzam się, tęsknię za starą trójką
scalono - aire
kebec pisze:
07 października 2017UJebany pisze:
Myślę że bardziej za iluzją która tym ketonom towarzyszyła, zwłaszcza pierwsze razy niezapomniane wspomnienia natomiast jak ktoś troche tego przejadł to wie że to była iluzja okupiona mękami i nie wrócił by do tego.
zależy
zależy co jest dla kogo ważne
  • 97 / 1 / 0
Uwaga! Użytkownik ZenonBrzuch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 605 / 90 / 0
Ja osobiście najlepiej wspominam swoje pierwsze przygody z danymi substancjami. I zgodzę się z tym, że później już nie jest to samo. Konkretne substancje kojarzę sobie zawsze z konkretnymi ludźmi, konkretnymi okolicznościami i konkretną datą, okresem z przeszłości :) Najmilej właśnie wspominam 3mmc, a najgorzej 5-MeO-MALT, ale to już inna para kaloszy :D Każda substancja czegoś mnie nauczyła i wróciłabym do każdej, gdybym tylko miała pewność, że tym razem użyję jej z odpowiednim podejściem i konkretną wiedzą.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 326 / 13 / 0
Chciałbym żeby grzyby dały mi jeszcze kiedyś coś tak magicznego jak za pierwszym razem. Choć w sumie nie narzekam, bo zawsze jest fajnie. No i tęsknię za giblem, bo butla mi się skończyła :c
  • 10 / 4 / 0
Sól sodowa kwasu dietylobarbiturowego.
Cudowny stan, ta karuzela w głowie :heart:
Uwaga! Użytkownik OpioWrak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.