Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 570 / 4 / 0
Ale kwasek cytrynowy występuję w proszku, o płynnym nie słyszałem.
  • 1509 / 223 / 0
Kurwa, serio ? XD
Ludzie, to jest koleś, który kmini MST za psychotropy z nudy, bo nie wie co robić ze swoim życiem. Chyba już w mieście mu się skończyły apty, w których dostanie kodę albo tolerka jak z Krakowa do Gdańska. Jak powiedziałam, że MST p.o. to marnotrastwo to wpadł na pomysł, że pójdzie na SOR, wjebią mu wenflon i spierdoli stamtąd z wenflonem i wtedy będzie mógł sobie podać iv. :nuts:
Sorry, koleś, ale to, co odkurwiasz jest chore, bo a) jest niepotrzebne i chore, bo b) zaprowadzi Cię do grobu szybciej niż myślisz. I nie dlatego, że się wjebiesz i kiedyś tam przedawkujesz, tylko chuja wiesz, a chcesz eksperymentować.
Edit: W sumie róbta, co chceta. Ja nie będę miała na sumieniu początkującego ćpuna. :*)
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1916 / 335 / 2
Przejęzyczenie, chodziło mi o koncentrat. Kwasek też może być jak już masz, wsyp po prostu do tej mikstury i tyle. Tak jak napisałem, wielkiej różnicy nie zrobi, ale był w pierwotnym przepisie to niech zostanie.

[mention]Hexe[/mention], nie wiem, widzę pytanie na które znam odpowiedź to odpisuję. Co kto zrobi, jego sprawa, byle robił to bezpiecznie.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
Tyż prowda. W sumie cała kuchnia może służyć jako "przepis na zostanie ćpunem", ale tu ewidentnie dajecie mu wskazówki krok po kroku.
O matko, właśnie zdałam sobie sprawę, że włączyło mi się to pierdolenie mające niby to ocalić od ćpania. :*)
Edit: Elo, to i ja mam pytanie: jak walę iv 50 mg MST, ale tak sporadycznie, raz na tydzień, ale przez cały weekend (to wychodzi jakoś 2x50 mg/dzień w odstępach kilkugodzinnych), niedawno zarzuciłam 40 mg oxy to jakbym sobie walnęła większą porcję MST to się uduszę ? %-D
  • 1916 / 335 / 2
https://en.wikipedia.org/wiki/Equianalgesic

[mention]Hexe[/mention], tu masz przelicznik.

Mniej więcej walnęłas odpowiednik niecałe (87 % bio p.o.) 60 mg majki (40 mg oksy = 1,5 mocy majki), więc jeśli walisz 2x 50 mg majki to 40 mg w teorii powinno być bezpieczne żeby mieć odpowiednik 100 mg majki w ciągu dnia.

Chociaż nie, czekaj, pojebałem coś. 10 mg majki iv odpowiada 20 mg oksy p.o (mniej więcej), więc na odwrót. Więc w teorii walnęłaś 20 mg majki iv.

Ale to tylko teoria, dla zdrowia lepiej zrób sobie palcówkę, zjedz hot doga i obejrzyj m jak miłość a majkę zostaw na jutro.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1509 / 223 / 0
25 września 2017guccilui pisze:
https://en.wikipedia.org/wiki/Equianalgesic

[mention]Hexe[/mention], tu masz przelicznik.

Mniej więcej walnęłas odpowiednik 60 mg majki (40 mg oksy = 1,5 mocy majki), więc jeśli walisz 2x 50 mg majki to 40 mg w teorii powinno być bezpieczne żeby mieć odpowiednik 100 mg majki w ciągu dnia.

Ale to tylko teoria, dla zdrowia lepiej zrób sobie palcówkę, zjedz hot doga i obejrzyj m jak miłość a majkę zostaw na jutro.
Dziena, bogowie Ci to wynagrodzą. :) Bo mnie kusi to 100 mg na raz, no, kusi!
Nie jadam hot dogów i nie oglądam "M jak miłość". Ale zapraszasz na szamę to idę jak w dym. ;>
  • 1916 / 335 / 2
No edytowałem, bo pojebałem troszkę. Tam w tabeli jest majka iv, i jest to rozpisane tak, jak napisałem wyżej. Zapodałas odpowiednik 20 mg majki iv. Ale jednak szama u mnie byłaby lepszym wyjściem, mam DHC więc też coś można podjeść heheh, a i na palcówkę się znajdzie czas i miejsce

I tak zupełnie na serio, nie wiem czy wierzyć w te tabelę, ale chyba głupot by tam nie było powypisywanych.
  • 2372 / 315 / 0
chłopak nie potrafi skorzystać z wyszukiwarki a nawet przeczytać kilku postów wstecz i bierze się za majkę, w parę tygodni po testowaniu kody i maku, to jedynie życzę mu tylko szybkiego niezabicia się
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1509 / 223 / 0
O tym mu też mówiłam, Alien. W sensie, żeby nie brał się za to, bo nie ma powodów ani zdrowotnych (żadne silne, przewlekłe bóle), tylko chce sobie poćpać. A że już się kodeinka znudziła to kombinuje dalej. I strasznie słabo to wygląda. Słabo, że aż żałośnie. Bo rozumiem jakąś naturalną kolej rzeczy, że towarzystwo, w którym się obraca lubuje się w takich specyfikach, a tu nie o to chodzi. On sam to kmini w Internetach, bo myśli, że pokopie bardziej niż koda, bo chyba (nie wiem, mówię to tylko na podstawie własnych domysłów) już musi żreć 12 opaksów kody dziennie i mu się to nie kalkuluje. Polecałabym wtedy zrobić przerwę albo w ogóle wziąć się za coś kreatywnego i porzucić to na dobre. A nie robić z siebie błazna (chociaż to w sumie anonimowe) wypytując o przepisy na podanie sobie a to w gębę, a to w dupę. Ale tak jak już wspomniałam, muszę teraz brzmieć jak jakiś opiowrak ze swoim peudopouczającym pierdoleniem, w które sam nie wierzy.

[mention]gaccilui[/mention], dej adres meliny i wbijam z deserem, a Ty zaskocz mnie przystawką, bo daniem głównym już zachęciłeś. %-D
  • 1916 / 335 / 2
[mention]Hexe[/mention], z tego co wyczytałem to koczujesz na dworcu w Lublinie, ja daleko daleko więc trzeba obejśc się smakiem ;-) a uwierz że też mnie to wkurwia, że tutaj ludzie tak rozproszeni wszędzie tam gdzie nie ja

eot, bo szpilkowate oko moderatorów paczy
ODPOWIEDZ
Newsy
Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.