Więcej N ( azot ) mniej P ( fosfor ) i K ( potas ) , przykład :
VEGETATIVE:
Seedlings : 2-1-2
Early Vegetative : 4-2-3
Mid-Vegetative : 10-5-7
Na flo mniej N, więcej P i K:
FLOWERING:
Cycle Changeover 7-7-7
Early Flowering 5-10-7
Mid-Flowering 6-15-10
Late Flowering 4-10-7
Po prawej masz veg - po lewej flo
Ten Biopon wydaje się być ok, ale nie wiem w jakim stadium rozwoju jest kwiatek.
Jak tylko zobaczyłem, że pokazały płeć, zamieniłem na Florovit (5-6-8) - wiem, że nie jest zbyt mocny, ale naprawdę nie znalazłem w okolicy niczego lepszego.
a jak czesto mozna nawozic takimi suplementami rosliny i w jakich ilościach %? raz na 2 tygodnie bedzie ok?
biohumus generalnie jest mega spoko bardzo fajnie po tym zioła rosną jak ktos sadzi
Just like that, one, two, three, four...
scalono \ TJ
Tu mamy przyklad takiego nawozu za 90 zł
PLAGRON BAT GUANO 5L – NAWÓZ Z ODCHODÓW NIETOPERZY
21 września 2017grv2 pisze: dzieki koledzy za rozjasnienie
a jak czesto mozna nawozic takimi suplementami rosliny i w jakich ilościach %? raz na 2 tygodnie bedzie ok?
Jeśli to sztuczny nawóz - zaczynasz od połowy dawki i patrzysz , jak roślina na niego reaguje ( zmiany na liściach, głównie ) , jeśli jest ok - pełna dawka, lub 3\4 pełnej - i dopiero z zaleceniami producenta.
Naturalny - lej od razu pełną dawkę.
Z fartem
TJ
Pozdro :)
Za mocno za często wiało
Zielono-brązowo-biało
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.