Więcej N ( azot ) mniej P ( fosfor ) i K ( potas ) , przykład :
VEGETATIVE:
Seedlings : 2-1-2
Early Vegetative : 4-2-3
Mid-Vegetative : 10-5-7
Na flo mniej N, więcej P i K:
FLOWERING:
Cycle Changeover 7-7-7
Early Flowering 5-10-7
Mid-Flowering 6-15-10
Late Flowering 4-10-7
Po prawej masz veg - po lewej flo
Ten Biopon wydaje się być ok, ale nie wiem w jakim stadium rozwoju jest kwiatek.
Jak tylko zobaczyłem, że pokazały płeć, zamieniłem na Florovit (5-6-8) - wiem, że nie jest zbyt mocny, ale naprawdę nie znalazłem w okolicy niczego lepszego.
a jak czesto mozna nawozic takimi suplementami rosliny i w jakich ilościach %? raz na 2 tygodnie bedzie ok?
biohumus generalnie jest mega spoko bardzo fajnie po tym zioła rosną jak ktos sadzi
Just like that, one, two, three, four...
scalono \ TJ
Tu mamy przyklad takiego nawozu za 90 zł
PLAGRON BAT GUANO 5L – NAWÓZ Z ODCHODÓW NIETOPERZY
21 września 2017grv2 pisze: dzieki koledzy za rozjasnienie
a jak czesto mozna nawozic takimi suplementami rosliny i w jakich ilościach %? raz na 2 tygodnie bedzie ok?
Jeśli to sztuczny nawóz - zaczynasz od połowy dawki i patrzysz , jak roślina na niego reaguje ( zmiany na liściach, głównie ) , jeśli jest ok - pełna dawka, lub 3\4 pełnej - i dopiero z zaleceniami producenta.
Naturalny - lej od razu pełną dawkę.
Z fartem
TJ
Pozdro :)
Za mocno za często wiało
Zielono-brązowo-biało
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.