Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 2372 / 317 / 0
gdzieś tam pisała, że majkę miała testować, tak że juz grubszy kaliber. Ale nie wiem jak się historia rozwineła. Żeście dziewczynę potraktowali po seksistowsku i przedmiotowo to się zawineła stąd ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1016 / 97 / 0
Pękła psychika jak się pojawiła świadomość że zamiast wybierać sukienki przyjdzie kiedyś wybierać czy obciągać czy rozkładać nogi żeby mieć na ćpanie (tzw. kalitowy styl życia). To zresztą widać po wielu dziewczynach na forum, później sobie odbijają pisząc groźne posty jak pewna owocowa o której też słuch zaginął.
The child is grown
The dream is gone
  • 5382 / 988 / 0
Dzisiaj pisała posty i chyba nic się nie zmieniło od tego czasu:
10 września 2017zerowatolerka pisze:
09 września 2017AlienForms pisze:
@zerowatolerka zapoznałaś się w końcu z koleżanką Majką ??
Owszem. Raz.
Widziałam się też z oxy, ale to kilka dni pod rząd, teraz koda, schodzę z dawek.

To jest moment, by się wycofać. Serce i rozum mi to mówią.
Dlatego tak mało mnie tu.

Jeszcze mam kilka g jakiegoś ketona, jest kurewsko uzależniający.
Więc tak ciągle... Oxy, koda, bk, oxy, koda, bk, oxy, koda, bk....

Rzygam już.
Choć bawiłam się przednio.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1016 / 97 / 0
Jak to jest że zwykle przed rozpoczęciem ciągu ludzie właśnie mówią "już z tym kończę", "to ostatnia działka", "przecież i tak już mnie nie robi"? Mamy psychologa na sali?
The child is grown
The dream is gone
  • 1683 / 126 / 0
kolejna glupia pizda taka sama jak meme, najebala postow a potem OJOJ MUSZE NA ODWYK EH ALE JA WJEBANA DAJCIE ATENCJI PROSZE
a na co chorowal Dextem?
  • 1016 / 97 / 0
ChaD chyba albo coś w tym stylu, gdzieś tam pisał o tym. Między innymi przez to tyle postów napierdalał, taka jakby mania mu się załączała zgaduję.
The child is grown
The dream is gone
  • 1683 / 126 / 0
sam sie zdziwilem jak zobaczylem ze w 2 miesiace najebal ponad 1000
  • 987 / 8 / 0
Witam wszystkich. Po lataniu na clonazolamie - 6 mg eti praktycznie nie czuję. A chcę jako podkład pod kodeinkę - moją dziewczynkę rónież. A tak btw, to jednego tabsa DexaCaps znalazłem. 20 mg DXM zbije tolerkę na kodę chodź trochę. Słyszałem coś o pieprzu... Jak to z nim jest?

T0 (20:25) - 6 mg etizolamu wymieszane z Tymbarkiem Jabłko-Kiwi. Niedobry ten glikol. OMG..
T1 (21:30) - 600 mg Kodeineczki drogą p.o.
...Tak myślę i myślę... Będzie trzeba dorzucić chyba pana Klauna..
@edit: klauna sobie daruję chyba, bo kodzia i tak już wrzucona.
T1+5 - A jednak - 0,5 mg clonazolamu w ten sam sposób co eti zagościł praktycznie w tym samym czasie z kodeiną... Słaba ze mnie bestia :P
T1+25 (22:00) - Ciepło, ciepło , coraz cieplej. Jest po prostu miło. W tle muzyka z kanału MrSuicideSheep wchodzi niczym stara dobra dróżka metoksy przygotowana zw ceremonialny sposób. Zauważyłem znaczą, ale to znaczną poprawę humoru,. Jest dobrze. Myślę, że jeszcze coś się rozkręci...
T1+35 - Tym razem Purpura weszła szybciej niż zawsze, Nieraz na pełny loading kody czekałem nieco ponad godzinę. Wróćmy zatem do istoty tegoż tekstu. Efekty przybrały znacznie na sile - łapę lekkie noddy. Bardzo miłe uczucie własnego ciała. Mam wrażenie jakbym był jednością z tym fotelem.
T+ 40 - Trudno zapanować nad oczyma. Z minuty na minutę... No właśnie mi się przysnęło. Przewietrzę pokój, bo za duszno tutaj...

Moderatorzy - nie blokujcie edycji - będą edytki...
Ostatnio zmieniony 14 września 2017 przez greenwave, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
20mg DXM ci nie zbije tolerki
o zbijaniu tolerki DXM mozna mowic gdy np. bierzesz 2 tygodnie okolo 100mg dziennie
  • 987 / 8 / 0
Też tak myślałem, dlatego leży dalej... A z tym pieprzem już za późno co nie?
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.