The dream is gone
10 września 2017zerowatolerka pisze:Owszem. Raz.09 września 2017AlienForms pisze: @zerowatolerka zapoznałaś się w końcu z koleżanką Majką ??
Widziałam się też z oxy, ale to kilka dni pod rząd, teraz koda, schodzę z dawek.
To jest moment, by się wycofać. Serce i rozum mi to mówią.
Dlatego tak mało mnie tu.
Jeszcze mam kilka g jakiegoś ketona, jest kurewsko uzależniający.
Więc tak ciągle... Oxy, koda, bk, oxy, koda, bk, oxy, koda, bk....
Rzygam już.
Choć bawiłam się przednio.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
The dream is gone
a na co chorowal Dextem?
The dream is gone
T0 (20:25) - 6 mg etizolamu wymieszane z Tymbarkiem Jabłko-Kiwi. Niedobry ten glikol. OMG..
T1 (21:30) - 600 mg Kodeineczki drogą p.o.
...Tak myślę i myślę... Będzie trzeba dorzucić chyba pana Klauna..
@edit: klauna sobie daruję chyba, bo kodzia i tak już wrzucona.
T1+5 - A jednak - 0,5 mg clonazolamu w ten sam sposób co eti zagościł praktycznie w tym samym czasie z kodeiną... Słaba ze mnie bestia :P
T1+25 (22:00) - Ciepło, ciepło , coraz cieplej. Jest po prostu miło. W tle muzyka z kanału MrSuicideSheep wchodzi niczym stara dobra dróżka metoksy przygotowana zw ceremonialny sposób. Zauważyłem znaczą, ale to znaczną poprawę humoru,. Jest dobrze. Myślę, że jeszcze coś się rozkręci...
T1+35 - Tym razem Purpura weszła szybciej niż zawsze, Nieraz na pełny loading kody czekałem nieco ponad godzinę. Wróćmy zatem do istoty tegoż tekstu. Efekty przybrały znacznie na sile - łapę lekkie noddy. Bardzo miłe uczucie własnego ciała. Mam wrażenie jakbym był jednością z tym fotelem.
T+ 40 - Trudno zapanować nad oczyma. Z minuty na minutę... No właśnie mi się przysnęło. Przewietrzę pokój, bo za duszno tutaj...
Moderatorzy - nie blokujcie edycji - będą edytki...
o zbijaniu tolerki DXM mozna mowic gdy np. bierzesz 2 tygodnie okolo 100mg dziennie
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.