Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 293 / 14 / 0
Za darmo mu tej karmy nie chciałem dać
  • 1016 / 97 / 0
Ostatnio najpierw odpisuje a potem czytam na co odpisałem, trzeba zaskakiwać mózg nowymi doznaniami żeby rósł i się rozwijał.
@AlienForms musisz chyba mnie dodać do tzw. przyjaciół w kontaktach i powinno działać, jak nie to gg masz w profilu.
The child is grown
The dream is gone
  • 620 / 83 / 0
Spróbowałem i... to grzeje!
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
  • 1683 / 126 / 0
a mowiles ze poczekasz 4 dni, 150 wziales tak jak pisalem?
  • 1016 / 97 / 0
Dni i godziny wymyślili trzeźwi ludzie żeby dłużej się nudzić.
The child is grown
The dream is gone
  • 620 / 83 / 0
Drevolt pisze:
a mowiles ze poczekasz 4 dni, 150 wziales tak jak pisalem?
Tak, 150. To mój trzeci lub czwarty raz, ten zdecydowanie najlepszy - ale poprzednie plasują się w chronologii przed spróbowaniem przeze mnie raz oksykodonu i dwa razy tramadolu. Być może powinactwo tych środków do tych samych receptorów wyrobiło je i dopiero teraz poznałem tę formę haju. Ciepło i wesoło.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
  • 1794 / 124 / 0
Bałti - a mi się wydaję, że to jednak kwestia oslawionego "wyrabiania receptorów", o którym stare grzejniki jak stary dziadek czy Blue_Berry ([*] R.I.M. (Rest In Monar)) pisały, że to pierdolenie i takie zjawisko nie występuje. Taki chuj, większość ludzi tego doświadcza. Chociaż biorąc pod uwagę, że przy DXM też coś takiego występuje można wysnuć wniosek, że nie chodzi o rec opioidowe, a jedynie o cytochrom CYP2D6, który dla tych substancji je wspólny.
13 września 2017Mefistofeles1945 pisze:
Ja teraz robię metkatynon z dwóch paczek Acataru, na to słoiczek Acodinu i dopiero Anciu z czterech paczek żeby się naćpać.....
Ten to dopiero apteka warrior :O. Ale wiesz, że stimy z dyso serducho obciążają motzno?
13 września 2017ChrisMoltisanti pisze:
Oxy+klon i nic was nie rusza, nawet jakby wybuchła 3 wojna światowa.
Oxy+klon i rusza twoją matkę, bo cię musi resuscytować :/.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 2883 / 303 / 0
14 września 2017Uroboros pisze:
Bałti - a mi się wydaję, że to jednak kwestia oslawionego "wyrabiania receptorów", o którym stare grzejniki jak stary dziadek czy Blue_Berry ([*] R.I.M. (Rest In Monar)) pisały, że to pierdolenie i takie zjawisko nie występuje.
Potwierdzam że tak pisali, ale ja tam powiem, że gdy po jakieś przerwie wracałem znów do codziennego grzania, to na pierwszy raz nie szalałem z dawką bo i po co, za to nawet te same dawki w dniach 2-5 robiły wybornie. Potem wszystko wraca do normy %-D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 2976 / 256 / 0
14 września 2017Uroboros pisze:
13 września 2017ChrisMoltisanti pisze:
Oxy+klon i nic was nie rusza, nawet jakby wybuchła 3 wojna światowa.
Oxy+klon i rusza twoją matkę, bo cię musi resuscytować :/.
Nie było mowy o osobach trzecich.

^up: potwierdzam, po przerwie nawet 150mg potrafi zaskoczyć, a 300 to już srogie upierdolenie (na podkładzie difki/hydro), więc uważać bo można się zaskoczyć niekoniecznie mile. Setka wypita, poleci zaraz paczka thio coby tolerka na sulfo nie spadła do niebezpiecznego poziomu. Chemia trzyma mnie przy życiu, nigdy nie zawodzi :heart:
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1794 / 124 / 0
"Do normy" w przypadku kody ma jak najbardziej wydźwięk pejoratywny %-D.

Zarzucam 300 słuchając muzyczki i akurat, gdy miałem połykać (no homo) leciał fragment :
"Obojętność zamknięta w pozornie małej próżni
Nie pouczaj mnie , stul ryj, dawno nikt ci nie wykurwił ?
Bo nie mam już sił, nareszcie, tak dobrze weszła
Kiedyś byłem inny na ludzi wpływ mają miejsca"
Zwłaszcza fr. "Obojętność zamknięta w pozornie małej próżni" pasuje do pudełka thiocodinu %-D.
A.J.K.S. - Oraz Złym Duchom, Krążącym W Przestworzach

@Turas - ja jakbym do kody setkę jebnął, to do wieczora już byłbym napierdolony %-D.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.