@AlienForms musisz chyba mnie dodać do tzw. przyjaciół w kontaktach i powinno działać, jak nie to gg masz w profilu.
The dream is gone
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
The dream is gone
Drevolt pisze:a mowiles ze poczekasz 4 dni, 150 wziales tak jak pisalem?
11 czerwca 2026serotoninowy pisze: Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
13 września 2017Mefistofeles1945 pisze: Ja teraz robię metkatynon z dwóch paczek Acataru, na to słoiczek Acodinu i dopiero Anciu z czterech paczek żeby się naćpać.....
13 września 2017ChrisMoltisanti pisze: Oxy+klon i nic was nie rusza, nawet jakby wybuchła 3 wojna światowa.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
14 września 2017Uroboros pisze: Bałti - a mi się wydaję, że to jednak kwestia oslawionego "wyrabiania receptorów", o którym stare grzejniki jak stary dziadek czy Blue_Berry ([*] R.I.M. (Rest In Monar)) pisały, że to pierdolenie i takie zjawisko nie występuje.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
14 września 2017Uroboros pisze:Oxy+klon i rusza twoją matkę, bo cię musi resuscytować :/.13 września 2017ChrisMoltisanti pisze: Oxy+klon i nic was nie rusza, nawet jakby wybuchła 3 wojna światowa.
^up: potwierdzam, po przerwie nawet 150mg potrafi zaskoczyć, a 300 to już srogie upierdolenie (na podkładzie difki/hydro), więc uważać bo można się zaskoczyć niekoniecznie mile. Setka wypita, poleci zaraz paczka thio coby tolerka na sulfo nie spadła do niebezpiecznego poziomu. Chemia trzyma mnie przy życiu, nigdy nie zawodzi
Zarzucam 300 słuchając muzyczki i akurat, gdy miałem połykać (no homo) leciał fragment :
"Obojętność zamknięta w pozornie małej próżni
Nie pouczaj mnie , stul ryj, dawno nikt ci nie wykurwił ?
Bo nie mam już sił, nareszcie, tak dobrze weszła
Kiedyś byłem inny na ludzi wpływ mają miejsca"
Zwłaszcza fr. "Obojętność zamknięta w pozornie małej próżni" pasuje do pudełka thiocodinu
A.J.K.S. - Oraz Złym Duchom, Krążącym W Przestworzach
@Turas - ja jakbym do kody setkę jebnął, to do wieczora już byłbym napierdolony
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.