The dream is gone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
11 września 2017JSC pisze: Wybaczam, typowy poopiatowy wkurw :D
Drevolta też tak na prawdę kocham (na podłodze ! ) ponieważ jako dobry kolega próbuje mu przekazać, że trochę nie radzi sobie ze swoją - notabene rozkręcaną przez jego samego - depresją i rozpacza jak 17latek nad flaszką po tym jako rzuciła go Kamila. A i myślenie, że gdyby ta "cudowna" kodeina pływała w jego żyłach od dzieciaka, to jego życie było by lepsze też prosi się o to, żeby dla swojego i innych dobra przeniósł już się na ulicę Podziemną 6stóp.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
The dream is gone
Rozwala mnie zawsze ten smutek na twarzy farmaceutki na hasło Thiocodin. Wyćwiczyły sie w nich odruchy mimowolne jak u Psa Pawłowa :D hah
Ja tam jestem zadowolony, nową pracę znalazłem. Będzie więcej na kode .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
potem gorzej : (
email: 853156@protonmail.com
Tak sie zastanawiam czy to wszystko sie ustabilizuje w koncu czy non stop bede musial szykowac sie do ceremonii siedzenia na kiblu juz wieczorem, ktory bedzie poprzedzac ten dzien
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.