The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Zreszta, do tej pory nie moge odzalowac pewnej jednej, co do ktorej naprawde cos czulem. Ale szybko to jeblo, ona mnie zostawila i sie zaczelo wtedy cpanie i odbijanie sobie na innych laskach zeby sie z nimi przespac, zeby sie lepiej poczuc ze soba, ze chuj z nia etc. A do dzisiaj mi jebana w glowie siedzi i nic jej nie wymazalo, ani cpanie, ani inne, nic. To bylo prawdziwe zauroczenie. Cos jakbys cpal a tu nagle odcial dostep (ona odciela). Pozniej jeszcze byly powroty do siebie, nieudane, chuj tam nie bede tutaj pamietnika robil bo kazdy i tak ma to w dupie
ale konkluzja jest taka, ze fajnie by bylo trafic na wyjatkowa osobe i z nia sie "zżyć". Zeby wyznawala wspolne wartosci, byla podobna do nas. Dobra koncze te wywody
Beta ketony w tej sprawie tyrały mnie od początku negatywnie. Wszystkich miałem gdzieś.
Niech nie zdziwi mój semi pozytywny stan. od 3 dni łykam fluoksetyne. Na początku działa bardzo sympatycznie. Tak więc trzeźwy, ale nie do końca.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Bk i ogolnie stymulanty jak dla mnie nie nadaja sie do brania codziennie w dlugich ciagach, ale pewnie niejeden z hajpa by mnie zaskoczyl jak dlugo na czyms leci i jest zdrowy (przede wszystkim psychicznie). Opio moze i odwracaja w pewien sposob system wartosci itp, ale nie ryja czaszki az tak jak stymulanty brane przez lata w porownaniu do opio.
suma sumarum opio zostaje w pamieci, mysle, na zawsze, ile bysmy nie brali
The dream is gone
Cpun jesli bedzie chcial to i ogarnie 300 zl dziennie.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.