Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 123 / 7 / 0
Próbowałem tych truskawek ok. miesiąc temu i polecam jak najbardziej. Nie są jakos w chuj mocne, ale na eMce a to najważniejsze.
  • 27 / 2 / 0
Nazwa: Różowe Don Perignon
Kolor: Różowe/Czerwone
Kształt: Trójkąt / Tarcza
Logo: Don Perignon
Gdzie kupione: Pomorskie
Kiedy kupione: Sierpien 2017
Opis działania:
Zarzucilem cała po 30 min poczulem sie dziwnie. Wejscie podobne do fioletowyego domino a reszta tej vixy to mocniejszy rolex zielony. Rozmazany obraz,ponury swiat oraz widziałem kontury psa i człowieka
Ocena: 6/10
  • 4 / / 0
Jadł ktoś Plata plomo Szare ? Jakie opinie i ile mają w sobie mocy ? :*) :gun:
  • 65 / 1 / 0
22 sierpnia 2017karoleczko pisze:
Witajcie ;)
Czy słyszał ktoś coś ostatnio o różowych granatach w Mazowieckim? :) Wszystkie recenzje jakie udało mi się znaleźć nie przekraczają 2015 roku, więc chyba marna szansa, żeby to było to samo? ;)
Pozdrawiam ;)

Podbijam pytanie, próbował ktoś różowych granatów? Dodaje jeszcze poglądowe zdjęcie (na odwrocie jest przedziałka). Będę bardzo wdzięczny za opinie:)

[ external image ]
  • 2 / / 0
  • 4 / 1 / 0
Siema mordy
Miał ktoś styczność z różowymi volkswagenami RS
Jak tak to proszę o opinię
5
  • 610 / 29 / 0
@up

Uważaj i przetestuj odczynnikiem. Widziałem u jakiegoś śmiesznego vendora w ofercie takie granaty i były na 4CMC.
27 sierpnia 2017Nishax pisze:
Jadlam te mitsubishi. Po jednej faza zaczela ladnie wchodzic i...urwala sie. Zniknela calkowicie po jakis 35 min.
Ale ja to mam dziwny organizm, bo zawsze musze zjadac 2-3 krazki, zeby bylo dobrze.
W jakim regionie te mitsubishi dostałaś?
  • 61 / 4 / 0
Nazwa: Silver
Kolor: szary
Kształt:prostokąt
Logo:napis SILVER
Gdzie kupione:zach-pom
Kiedy kupione: 08.17
Sposób przyjęcia:oral

Mam tolerkę, więc ciężko mi oceniać. Napiszę tylko, że można śmiało brać i na moje oko mogło tam być spokojnie 200 mg emki, więc radzę zacząć od 3/4, a początkującym od 1/2.

Pzdr,
  • 200 / 16 / 0
Nazwa: Czaszki Red Army
Kolor: Różowy
Kształt: Czaszka
Logo: Z przodu czaszka z gwiazdką Red Army u gory, natomiast z tyłu podwójny krzyż ze znakiem nieskonczoności oraz przedziałka
Gdzie kupione: Warmińsko-Mazurskie
Kiedy kupione: 17.08.2017
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: Z góry mówię, że jedzone były na dworze, w gronie czwórki przyjaciół, nie byłem nastawiony na imprezowanie. Po jednej mocne efekty, przy drugiej lekko wzrosły (głownie nasiliła się psychodela) i znacząco przedłużyły czas działania. Euforia, lekkie nieogarnięcie, rozmazany obraz, miękkie nogi, z początku gadatliwość- później chęć siedzenia, chillout. Przy dwóch pigułkach i mj mocna psychodela, z czasem lekkie halucynacje. No i oczywiście ładnie wyginały %-D Kumpel po dwóch siedząc na kanapie i trzymając nogi na stole robił z siebie jakby łuk, natomiast mi idąc plecy uciekały do tyłu, a nogi (których z resztą nawet nie czułem, jakbym ich nie miał) uciekały do przodu jak najęte :D
Ocena działania: Jak dla mnie, przy moim nastawieniu i za pierwszym razem 10/10 , niestety przy drugiej okazji (7 dni odstępu) okazało się, że dwie to lekki niedosyt, mimo że efekty wizualne jak najbardziej dawały się we znaki :)
Dodatkowe komentarze: Cholernie mocny szczękościsk i oczy jak 5-złoty, lepiej nikomu się nie pokazywać :D Polecam jak najbardziej :)
W spoilerze fotki :D
scalono
29 sierpnia 2017BogdanZwanyAndrzejem pisze:
Podbijam pytanie, próbował ktoś różowych granatów? Dodaje jeszcze poglądowe zdjęcie (na odwrocie jest przedziałka). Będę bardzo wdzięczny za opinie:)
Jadłem je jakiś miesiąc temu. Jedna robiła bardzo przyjemnie, efektem podobne do różowych czaszek. Miękkie nogi, stan jakby lekkiego upojenia alkoholowego, gadka, nieogar na głowie :D Trzymała jakieś 2-3 godziny. Przy wiekszej ilości psychodela :D Polecam, lecz warto uważać przy większej ilości :D
Ostatnio zmieniony 02 września 2017 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: scalono
  • 22 / 2 / 0
Potwierdzam, znajomi jedli te Silvery I są ponoć spoko w chuj, polecam też zielone Tesle również z zach-pom około 150 emki mają na moje oko
Uwaga! Użytkownik Valak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.