Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: Różowe/Czerwone
Kształt: Trójkąt / Tarcza
Logo: Don Perignon
Gdzie kupione: Pomorskie
Kiedy kupione: Sierpien 2017
Opis działania:
Zarzucilem cała po 30 min poczulem sie dziwnie. Wejscie podobne do fioletowyego domino a reszta tej vixy to mocniejszy rolex zielony. Rozmazany obraz,ponury swiat oraz widziałem kontury psa i człowieka
Ocena: 6/10
22 sierpnia 2017karoleczko pisze: Witajcie ;)
Czy słyszał ktoś coś ostatnio o różowych granatach w Mazowieckim? :) Wszystkie recenzje jakie udało mi się znaleźć nie przekraczają 2015 roku, więc chyba marna szansa, żeby to było to samo? ;)
Pozdrawiam ;)
Podbijam pytanie, próbował ktoś różowych granatów? Dodaje jeszcze poglądowe zdjęcie (na odwrocie jest przedziałka). Będę bardzo wdzięczny za opinie:)
[ external image ]
Miał ktoś styczność z różowymi volkswagenami RS
Jak tak to proszę o opinię
5
Uważaj i przetestuj odczynnikiem. Widziałem u jakiegoś śmiesznego vendora w ofercie takie granaty i były na 4CMC.
27 sierpnia 2017Nishax pisze: Jadlam te mitsubishi. Po jednej faza zaczela ladnie wchodzic i...urwala sie. Zniknela calkowicie po jakis 35 min.
Ale ja to mam dziwny organizm, bo zawsze musze zjadac 2-3 krazki, zeby bylo dobrze.
Kolor: szary
Kształt:prostokąt
Logo:napis SILVER
Gdzie kupione:zach-pom
Kiedy kupione: 08.17
Sposób przyjęcia:oral
Mam tolerkę, więc ciężko mi oceniać. Napiszę tylko, że można śmiało brać i na moje oko mogło tam być spokojnie 200 mg emki, więc radzę zacząć od 3/4, a początkującym od 1/2.
Pzdr,
Kolor: Różowy
Kształt: Czaszka
Logo: Z przodu czaszka z gwiazdką Red Army u gory, natomiast z tyłu podwójny krzyż ze znakiem nieskonczoności oraz przedziałka
Gdzie kupione: Warmińsko-Mazurskie
Kiedy kupione: 17.08.2017
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: Z góry mówię, że jedzone były na dworze, w gronie czwórki przyjaciół, nie byłem nastawiony na imprezowanie. Po jednej mocne efekty, przy drugiej lekko wzrosły (głownie nasiliła się psychodela) i znacząco przedłużyły czas działania. Euforia, lekkie nieogarnięcie, rozmazany obraz, miękkie nogi, z początku gadatliwość- później chęć siedzenia, chillout. Przy dwóch pigułkach i mj mocna psychodela, z czasem lekkie halucynacje. No i oczywiście ładnie wyginały
Ocena działania: Jak dla mnie, przy moim nastawieniu i za pierwszym razem 10/10 , niestety przy drugiej okazji (7 dni odstępu) okazało się, że dwie to lekki niedosyt, mimo że efekty wizualne jak najbardziej dawały się we znaki :)
Dodatkowe komentarze: Cholernie mocny szczękościsk i oczy jak 5-złoty, lepiej nikomu się nie pokazywać :D Polecam jak najbardziej :)
W spoilerze fotki :D
scalono
29 sierpnia 2017BogdanZwanyAndrzejem pisze: Podbijam pytanie, próbował ktoś różowych granatów? Dodaje jeszcze poglądowe zdjęcie (na odwrocie jest przedziałka). Będę bardzo wdzięczny za opinie:)
Powód: scalono
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.