Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 291 / 7 / 0
Dobrze ze napisales o tym strasznym farbowaniu bo to juz jest dobry wyznacznik czy to sa te same i z ciekawości zaraz po przeczytaniu twojego postu wziołem 10 tych niebieskich redbulli do reki i patrzyłem czy u mnie tez to wystepuje i powiem ci ze nawet mocne pocieranie palcami nie zostawia ani sladu to mysle ze mam inna partie bardziej zblizona do tej co czytalem pod tym linkiem: https://pillreports.net/index.php?page= ... l&id=37447 szkoda tylko ze na tym raporcie nie ma fotki bo byłbym juz pewny na 100 pro ze to te ale widze ze bedzie trzeba samemu spróbowac bo podobna sytuacje miałem z plata plomo i te co ja mialem bardzo dobrze je wspominam zajebiste groszki ;)
  • 11 / / 0
Niebieskie playboye, dolny slask- ktos probowal? Malo info ogolnie o tych krazkach, a jak juz sa opinie to mocno podzielone.
  • 94 / 7 / 0
darkside - a ile mieliscie przerwy pomiedzy? bo 1 opis brzmi jak dobra czapa, drugi jak czapa na mocnej tolerce, a trzeci jak wyplukanie

oskarek - ty kup se w koncu tego marquisa bedziesz mial spokojniejsza glowe :D od dawna czytam forum i wiem, ze masz same legitne nl sztuki, nie musisz pocierać redbulli :diabolic:
  • 28 / 8 / 0
Witajcie ;)
Czy słyszał ktoś coś ostatnio o różowych granatach w Mazowieckim? :) Wszystkie recenzje jakie udało mi się znaleźć nie przekraczają 2015 roku, więc chyba marna szansa, żeby to było to samo? ;)
Pozdrawiam ;)
  • 1 / / 0
Hej macie jakieś info na temat tabsa superman (jasno pomarańczowy), Śląskie ?
bo krąży fama że M w tym nie siedzi, a nie chcę ryzykować :D
  • 291 / 7 / 0
No ostatni czasy to faktycznie same legitne kiedys trafialy sie dosc czesto na 2cb jak myszki rolexy grzybki i zawsze wole zapytac lub poszukac jak zaczym zaaplikue bo najczescie jem je w klubach lub na eventach to na 2cb to w ogole mi sie nie podoba musi byc dobrej jakosci emka zeby latac na parkiecie do rana :D. Tez mam wlasnie te redbulle ze scietymi rogami co kolezanka pomaranczowe opiwsywala ja mam takie jasno niebieskie i chyba zaczne od polowki i za godz druga dorzuce zeby nie siedziec tylko latac przy dobrej klubowej muzie :D
  • 610 / 29 / 0
Też wspomniane pomarańczowe redbulle posiadam i podobno siedzi w nich około 200 - tak dla zainteresowanych, ale sam jeszcze nie wcinałem
  • 1 / / 0
szare volkswageny, ktoś ma jakieś info? Niby dobrze klepią, ale ciekawi mnie co w nich jest.
  • 11 / / 0
21 sierpnia 2017Nishax pisze:
Niebieskie playboye, dolny slask- ktos probowal? Malo info ogolnie o tych krazkach, a jak juz sa opinie to mocno podzielone.
Dodam, że są prostokątne. Wczoraj testowałam i faza mocna, ale dość speedująca i krótka (zarzuciłam 3). Potem ciężko zasnąc, czyste MDMA to nie jest na pewno.
  • 94 / 7 / 0
wlkp, pomaranczowe okragle mandale? (kwiatki szczescia)
ktos cos?
testowalem marquisem - od zera do czerni. znajomi jedli mowili, ze bomba, tak sie spodobalo ze dojadali potem
zamierzam kupic ale moze ktos wie cos wiecej?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.